Fryseroprydning - må der af og til ske....så jeg fik lavet lidt blommemarmelade til weekenden eller hvor længe det nu kan "holde sig" her i huset...
1 kg. udstenede blommer, ca ½ stang vanille, sukker efter behov og geleringspulver til marmelade. marmeladen koges til frugten er mør, sukker og vanille tilsættes, geleringspulver røres i efter kogning. Hældes på glas, låg på. stilles køligt....
Dette blev lavet samtidig med at jeg fik ryddet op i køkkenet - så det tog under en ½ time....så hvorfor der ikke er flere der laver marmelade selv forstår jeg egentlig ikke...
Hov hov, jeg vil da også gerne lige have lov til at smage det. Så kom lige med et glas til mig ;o)
SvarSletMums Annette..
SvarSletDet ser godt ud.. og nu har jeg også fået set dine billeder fra tidligere indlæg.. og smukke ser de ud;-))
Og sikke flot trøjen er blevet, og perfekt den passede efter vask - din modige tøs!!hi-hi
knus og go søndag
uhm, blommemarmelade er også et hit hos mig - jeg laver den helst af victoriablommer og med vanille! Himmelsk, jeg bliver helt lækkersulten
SvarSletHilsen Gitte