søndag, november 15, 2009

Så vender vi kajakken...

eller hvad man nu skal sige... jeg er ihvertfald ved at være ovenpå igen efter at være blevet ramt at et gedigent maveonde med indbygget kvalme og dertilhørende effekter...siden onsdag hvor jeg måtte tage hjem fra job..... Jeg var end ikke istand til at sende børn i skole torsdag, og havde det bedst liggende, men når man så ligger meget, så bøvler ryggen...så er det op at sidde, og siddende, så meldte kvalmen sig sammen med svimmelheden... ja ren elendighed var det da...men nu er min ration af influenza/vintersygdomme vist i hus, så jeg springer resten af mulighederne over!!! tak...
Alt dette gjorde at jeg desværre måtte jeg ulejlige en masse søde kvinder der ville komme til strik-in med afbud - men jeg håber så at de istedet har nydt det skønne vejr - solskin - som har været idag... ikke særlig koldt har det været. Jeg må så, som Inge siger, stå ved at have inviteret til marts 2010 til strik-in - hvilket jeg naturligvis gør... Jeg skal bare lige have nogle praktiske ting på plads, så melder datoen sig.
Jeg har ikke fået strikket noget af betydning - svimmelheden og kvalmen gjorde at jeg ikke kunne holde det ud...men idag har jeg det trods alt bedre, og har strikket. Pigens kjole er i fuld galop nu, og jeg mangler ikke mange centimeter før jeg skal holde pause og igang med at strikke ærmerne.... det skal nu ikke tage mange dage før bærestykket er på vej. Jeg kan rigtig godt lide at strikke disse runde bærestykker, som lige skal have den næste omgang, og den næste.... så man liiiiggge kan se hvordan mønstret bliver....og så en til... og så vupti, så er man hurtigt færdig... og den ældste har spurgt om jeg vil strikke en lign til hende - men gerne med snoninger... ja, strik er vist ved at være populært her hos mine piger... ikke dårligt vel?
Billedløst er indlægget også... harddisken på computeren døde, bad-luck for den, men jeg havde flyttet alle billeder...(har nu lånt datterens)

4 kommentarer:

Rikke sagde ...

Hvor er det dejligt at læse du er ved at være oven på igen - for sikke da en kedelig omgang du har måtte finde dig i. Jeg ville også gerne have været med til dit strik - in. Men denne weekend har længe været besat af familebesøg fra Fyn. Måske muligheden byder sig en anden gang :-)

Og når du er helt oven på og din kreativit skal igang med at udfolde sig igen, har du så overvejet at lave etui til knit pro?

Helle : sagde ...

Hej Annette, det er godt at du har fået det lidt bedre igen. Sikke en skam sådan at få sådan en omgang når du lige har inviteret til strik og så ikke engang så langt fra mig. Jeg håber at jeg må komme med en anden gang :-)

Rigtig god bedring !

Bebiane sagde ...

Det er godt, at du er ovenpå igen, det er ikke rart med sådan en omgang. Vi finder sikkert en ledig dag i løbet af december :-)

Kristine sagde ...

Godt du er på benene igen, lyder til at det har været en sej omgang. Håber at vi ses om ikke før så til marts.