søndag, februar 28, 2010

Endelig FO 5..

Så blev Salt&Peber endelig færdig... efter en mindre forhindring, som skyldtes jeg ikke havde en stor nok rest af den sorte/graphite til at færdiggøre den nederste retrille kant-bort. Jeg manglede garn til 6-7 omgange. Min redningskvinde havde heldigvis lidt til overs, og jeg fik det sendt...og rigtig ærgerligt at postvæsnet ikke kører ud om søndagen, når man nu skal bruge garnet...men om alt er, så er den nu færdig.
Faktaboksen siger flg:
Model: Salt&Peber fra Design Club
Garn: Supersoft, købt i et supertilbud hos Svit sidste sommer - farven heather, samt kontrastfarverne: graphite og rester af Duo/Tvinni i 2 lyngnuancer fra lagret.
Forbrug: ialt 516gram. - i dobbeltgarn
Pinde: 4,oomm
Bemærkninger: Fulgt mønstret hele vejen - valgte den lange model. Jeg målte først længden da arbejdet var færdig, og den måler 91cm i længden - noget mere end i opskr., men næste gang skal den ikke være så lang som denne. Tidsmæssigt har den været hurtig at strikke, trods jeg har startet skoleforløb... kun 4 uger... ikke dårligt...rigtig godt tv-strik.
Ændringer: Ikke andet end at jeg har hæklet en kant rundt i halsen, for at "holde" lidt sammen på halsudskæringen, da den - som også ses på billedet - er noget vid. Efter billedet blev taget, blev kanten hæklet på og det giver en væsentlig forskel. Der kommer ligesom lidt mere samling på halskanten.
Hot or Not.: Absolut HOT...den skal der strikkes endnu en udgave af...den er virkelig hot...Dog må jeg benytte mig af de forslag til ændringer Britt havde - de er ganske gode...
Mens jeg ventede på "redningen" begyndte jeg på et par strømper til den mindste af drengene - nu mangler anden sok så bare...
Jeg har gået til kontrol på sgh. efter min opr. for et år siden. Ved kontrollen i efteråret sagde lægen, at hun syntes at der skulle kigges på mit ar, da hun ikke fandt at det var blevet så pænt som det burde - hvilket jeg kun kan være enig i. Ved kontrollen her i jan, var der ikke sket nogen ændring, så lægen ville henvise mig til plastkir.amb. for arkorrektion. Der kom så brev sidste weekend... chokket var da noget stort, da vente tiden for en forundersøgelse var på ...... 125uger!!!!! Jeg henvendte mig til afd. i sidste uge, og blev viderehenvist til en dame i regionen, som kunne fortælle mig, at selvom jeg blev sendt videre til det sgh, som havde kortest ventetid, ville behandlingsgarantien stadig være over 4 uger, så jeg ville være berettiget til behandl. på et privathospital forudsat at de havde lavet aftale om netop den type ar-korrektion jeg skal ha lavet. Nu venter jeg svar herpå... Arret er ikke pænt(rødt, "pølset" og sensibel for berøring), og det er fysisk generende hver dag, så jeg håber der snart kommer svar.

8 kommentarer:

Garn Moster sagde ...

Flot salt & peber , et sikkert hit :-) Drøn smart som tunika eller kjole med tykke strømper og støvler ... pøj pøj med sygehus systemet .

Anja sagde ...

Flot salt og peber
Den skal jeg have på min to-liste.
Den er bare flot til dig

Helle : sagde ...

Super flot Salt og Pebber, håber du snart høre noget fra sygehuset.

Jane sagde ...

Superflot Salt & Peber.
Håber du snart får noget gjort ved arret, det er helt urimeligt med en ventetid på 125 uger!!

britt sagde ...

Den er rigtig fin - skønne farver! Jeg kan godt forstå at du hæklede kanten lidt strammere, foran kan den måske gå an uden...men absolut ikke bagpå.
Jeg har endnu ikke selv testet mit forslag med de forkortede rækker, men det må kunne lade sig gøre.
Og du har helt ret: den er SÅ fed!
:-) Britt

Bebiane sagde ...

Tillykke med din Salt&Peber, den er så perfekt, jeg kan godt lide længden på den, du kan bruge den nu, men smarte bukser indenunder.
Godt klaret, mens du har travlt med skolen.

Bettina sagde ...

Jeg har hørt om sygehuse, der bevidst sætter en så sindssygt lang behandlingsudsigt, fordi de ganske enkelt ikke KAN overkomme det, men jo SKAL give en tid - så dette er kompromiset for at opfylde reglerne men samtidigt sørge for, at folk så kan komme ind i det private i stedet, da det jo så er den ret, man har.

Annette sagde ...

Ja, Bettina, det er en underlig løsning det giver, istedet for bare direkte at sende pt. direkte videre...
Men om alt er, så har jeg fået en tid på privathosp. - allerede om 2 uger til forundersøgelse.