mandag, september 20, 2010

En idé der måske kan bruges...

Forleden var jeg i Føtex, der "faldt jeg over" dette neopren Æble med lynlås i... Tanken er at anbringet æblet i etuiet så det ikke bliver stødt når det er i f.eks. en skoletaske...
Men jeg ville nu ikke bruge den til æbler - næ, det var tænkt som et etui til småting så som målebånd, nåle og evt. en lille saks... et alternativ til dette etui, som jeg har forhørt mig om, og prisen er væsentlig højere (over 100,-) ...end de 15kr jeg gav for dette.... men ideer er jo gode til at udvikle sig, og pludselig lå mit opvundne nøgle i Æblet... egentlig meget praktisk, da nøglet har tendens til at filtre sammen og blive noget værre noget...
Nu er ideen givet videre... hvis der er nogen der kunne bruge den, som alternativ...
(findes forresten også som et banan-etui... - men æblet var nu pænest - og et garnnøgle har lidt svært ved at være i bananfacon...he he..)
Strikketøjet - ja, det er endnu et Nessie-tørklæde...

8 kommentarer:

Nette sagde ...

Ha, så har du da fået styr på det. God idé. :-)

Jeg har også set de dyre etuier. Men jeg springer helt over, for jeg ved slet ikke, hvad jeg skulle komme i sådan et, om det så har æble- eller flodhesteform.
På samme måde ved jeg heller ikke, hvad jeg skulle bruge en strikketaske til. - Ja, jeg ved godt, jeg er underlig. :-D

Annette sagde ...

Ikke underlig, men du bruger vel bare noget andet... jeg bruger f.x. ikke håndtasker - men altid rygsæk - min Häglööf følger mig overalt...strikketaske har jeg ikke, jeg bruger gerne en fletkurv istedet...
Vi har vist alle vore ideer...og underligheder...og det da legalt!

strikkeentusiasten sagde ...

Sikke en fin ide, jeg har heller ikke en af de dyre fine etuier men har syet en æske som min mand kalder "værktøjskasse"

Her har jeg alle de småting man skal have som strikker, men der kan selvfølgelig ikke være et garn nøgle i.....

emmy sagde ...

Superide - jeg bruger en lille kurv til alle småtingene så som målebånd, lommeregner, sakse, strømpepinde og til mine nåle og knapper har jeg en lille "blikbamse" :)

Lin sagde ...

God idé, saa er der styr paa tingene.Og saa slipper du at skulle "lede" efter garnnoeglet som selvfoelgelig altid triller ind under sofaen.

Karen sagde ...

Sikke en sjov idé! Jeg bruger selv en lille flettet kurv med låg til alle mine strikke-dimser....men et garnnøgle etui...det er en genial ting...specielt når man som jeg har 3 katte, som kan få rigtig meget sjov ud af et "løsgående" garnnøgle. Ideen hermed adopteret ;o)

Bebiane sagde ...

ja ja se det er da en god ide, du har fundet på der. Her er der også gang i et Nessie-tørklæde.....dejlig let strikketøj. Hvilket garn strikker du dit Nessie i?

Annette sagde ...

Det er den merino-cone jeg købte sidste år af Lisette, som bliver omsat i Nessie... den købte du vist også af...