søndag, oktober 17, 2010

FO's 22 m.fl...

- vinterens luffebeholdning er undervejs.... her er de første to par, som er strikket i denne uge.... jeg har siden strikket et hvidt par på vejen til Ålborg igår (intet foto, da det blev værtindegave..) og mangler nu en luf af det fjerde par....
Faktaboksen kommer straks:
ModelUgleluffer set hos Nynne
Str: OneSize
Garn: LettLopi fra lagret...
Forbrug: ca 48 gram pr par
Pinde: 3 og 4,5mm
Bemærkninger: Jeg strikker de første to-tre omgang rib på pinde 4,5mm og skifter derefter til 3mm for at få en fast rib, og skifter til 4,5mm efter ribben.
Ændringer: Det første par blev lidt korte i hånden - så det flg. par fik 4 omgange ekstra lige efter ribben, men inden udtagningens start. Længere oppe på hånden har jeg tillagt 3 ekstra omgange (efter ugle"ørerne") hvilket gør at hånden kommer til at passe en "alm" hånd. Opskr. håndstr. svarer til en small-str.
Hot Or Not: de er hotte - helt sikkert... og med enten perler eller knapper så er de virkelig nogle flotte handsker. Sværhedsgrad: i den lette ende, så alle kan finde ud af det.
Man bliver guidet hele vejen igennem en grundig opskrift - både for højre og venstre vante...på engelsk godtnok - men det bør bestemt ikke være en hindring for at prøve at strikke vanter/luffer...

6 kommentarer:

Karen sagde ...

De er vel nok søde - og de ser varme ud ;o)
Og helt sikkert den perfekte værtindegave :o)
Kh Karen

Lin sagde ...

Hvor er de kanonos. Dem maa komme paa den efterhaanden ret lange to-do liste hihi.

Jane sagde ...

Super seje luffer. Mon man er så heldig at se dem "live" på onsdag?

Helle : sagde ...

De ser rigtig varme og dejlige ud, god værtindegave syntes jeg ;-)

Fríða sagde ...

rigtig fine, dejligt med et nemt, overskueligt og anvendeligt projekt en gang imellem.
kh.fra Island
Frida

emmy sagde ...

Det er nogle fine Ugle-luffer der varmer, nu det er blevet noget koldt. Værtinden i Aalborg bliver helt sikkert glad for pakken.

God ide med at starte ribben på p. 4½ og skifte til p. 3.