onsdag, januar 26, 2011

FO 3 - et dejligt tørklæde...

Spidsen af tørklædet med de strikkede takker på...
Tørklædet til min mor er færdigt - ja det blev det igår....
Nu er det vasket, blogget og pakket fint i æsken med silkepapir...og indpakket i smukt papir med bånd...
Faktaboksen:
Model: Tørklæde fra Drops
Garn: Meget blødt Mohair (?) købt på Messe i Frederician. Bandarole uden tekst.. men ca 25kr. ngl...købt hos .....  (ja, jeg skal nok huske fremover at skrive på en lap, hos hvem og hvad garnet hedder...var der ikke en stand fra Dansk Pelsuld, tror det var der..)
Forbrug: 86 gram...
Pinde: 3,5mm Knit Pro.
Bemærkninger/Ændringer: Har for længe siden læst opskriften igennem - og så da jeg startede læste jeg så ikke opskriften igen - men begyndte bare - for jeg kunne jo sagtens huske hvad jeg havde læst.. *host* - hvilket betød at jeg fik startet med 6 m, og i hver udtagning havde 6 m istedet for de 4 angivne m.. og det opdagede jeg jo ret sent, men valgte at fortsætte - så det er min variation i opstarten. Tørklædet måler ca 18 cm i spidsen.
Kanten om sjalet valgte jeg skulle have en takkekant istedet for den hæklede kant. Jeg var heldig at maskerne passede, så kanten blev pæn hele vejenrundt. Den indvendige kant fik dog en tur med hæklenålen - en kædemaske og en luftmaske - hvilket gør at kanten er noget elastisk.
Ovenstående gør nok at sjalet er blevet ændret så meget at det er eget design, men grundideen er fra drops....
Hot Or Not: Hot. Jeg synes det er blevet meget fint og lækkert blødt - så jeg håber min mor bliver glad - for det er til hende, da hun har fødselsdag idag...
update: Ih hvor blev min mor glad - ja ligefrem begejstret for at jeg havde strikket til hende... 
Øh...har jeg fortalt at mit ældste barn er på vej hjemad? - lander i Bangkok i dag og CHP imorgen tidl og kommer til Billund ved middagstid imorgen.....
Vi glæder os...

4 kommentarer:

strikkeentusiasten sagde ...

Rigtig flot tørklæde sikker på din mor bliver begejstret.

Hvor skønt at få ældstebarnet hjem ;))

Bebiane sagde ...

Meget smukt tørklæde du har lavet til din mor, det bliver hun glad for. Uha hvor må du glæde dig til at have tøsen i din arme igen, så skal i vel ud i lufthavnen og stå med flag?

Annette sagde ...

ja, der skal kippes med flag... Ivan og jeg er derude....

Camilla sagde ...

Man kan da også kun blive jublende lykkelig for sådan en vidunderlig gave, og så er der altså noget særligt ved en gave, der er pakket så smukt ind!