fredag, september 09, 2011

Så er der gang i striberne...

- inspireret af forskellige blogs, hvor der strikkes striber - ja, så er jeg også igang...
Kassen med Tvinni-, Supersoft- og NZlammeulds-rester blev fundet frem - og nu er der gang i dem... striberne...
Cardigan'en - som det bliver til - er tænkt, skulle have det ene forstykke stribet, måske det ene ærme - måske begge... hm det vides endnu ikke..
En ting, der faktisk er svært er, at lade stribefarverne komme tilfældigt.... Jeg kunne selvfølgelig bruge en stribegenerator - men jeg har til nu brugt 17 forskellige farver - og jeg er ikke færdig med at bruge fra kassen...
Men hurtig går det, for den ene stribe tager den anden...skal liiiiigggggeeee....
I eftermiddags var jeg forbi mit pæretræ - og fordi jeg pillede for meget ved pæren, ja, så var jeg tilsidst nødt til at plukke den - så nu er den skrællet og prøvesmagt.
Ikke helt moden, men lækker... og ja, det er en speciel pære... en podning af en podning fra min oldebedstes pæretræ, der var enormt stort og havde disse røde pærer... frugtkødet er rødt - på hendes træ var pærerne meget mere røde i frugtkødet end denne - mon det har noget med podningen at gøre... Jeg har ikke set denne type pære andre steder - så jeg kan ikke sige hvad sort det er... Men nu venter jeg bare på at de sidste 5 pærer på træet modnes helt... og ikke bliver pillet ved af pilfingre før modningen...

6 kommentarer:

Kludemutter sagde ...

Det ser spændene ud med dine striber.
Dejligt med frugt fra egen avl ')

yt

amstrik sagde ...

den ser rigtig fint ud dine striber... spænde at se hvordan det endlige arbejde kommer at se ud.

Helle : sagde ...

Spændende strik du har gang i. Pære der ikke er helt modne er efter min mening bedst da de stadig er lidt hårdt i kødet.

Camilla sagde ...

fede fede striber!! Spændende hvad det ender med :-)

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Dine striber ser rigtig spændende ud, blive sjovt at se hvad det ender med.;)

Lin sagde ...

Ja det er jo det med de pillefingre hihi.
Striber, ih det ser spaendende ud. Det ville vaere totalt fraekt med lidt striber og lidt ensfarvet. Glaeder mig til at se hvad du finder paa.