lørdag, januar 12, 2013

Mandagsproduktion - eller "Dét har jeg ikke prøvet før..."

Jeg købte i efteråret garn til en opskrift, som jeg havde fundet på nettet. Garnmængden blev købt efter opskriftens anvisninger. Jeg har jo genoptaget strikkeriet, og er meget langt med sweateren. Jeg mangler kun ryggen fra ærmegabet og op i raglan. Men jeg mangler garn - ca 50 gram - et halvt nøgle af hver af de to farver, jeg strikker med. Jeg har naturligvis kontaktet min pusher, og hun er i fuld gang med at hjælpe mig...
Jeg har tjekket strikkefastheden - men selvom denne ligger ca ½ cm i højde og længde, ville det ikke betyde at jeg mangler så meget garn - og der har været en hel del knuder i nøglerne, men det burde heller ikke betyde noget.
Jeg har så vejet al garnet - dvs det strikkede og det garn jeg har tilbage - 12 nøgler a 50gram - og det giver en vægt på 552gca - så det svarer til at der mangles ca 50 gram.... 
Når man køber garn, så er der anført på bandarolen at den konditionerede vægt er 50 gram - og det betyder at vægten kan svinge i forhold til luftfugtigheden... Men det er da lidt underligt at det lige skal være et sammenfald af alle de 12 nøgler jeg har købt  - jeg må have fået en mandagsproduktion.... men i løbet af den kommende uge, så har garnpusheren en løsning til mig.. 
Dejligt med god service....

9 kommentarer:

amstrik sagde ...

Hej

Øv da, og som du selv skriver mærkeligt at alle 12 nøgler mangler 5 g... Hummmm nå men fedt at du får hjælp og kan få trøjen færdig. Tror nu nok at jeg kunne finde på at brokke mig til firmaet for det er jo et helt nøgle du mangler.

God weekend til dig.

Annette sagde ...

Ja, brokken til garnfirmaet tager pusheren sig af, så der er jeg ikke bekymret...
Go' weekend til dig...

Erna sagde ...

Jeg har prøvet det samme... og det er godt nok noget ikke OK. Det værste er hvis man ikke kan få samme indfarvning igen.

God weekend til dig.

Merete sagde ...

Det er surt når man mangler garn til en trøje man er igang med. Super service at din garnpusher hjælper dig med at finder det der mangler.

monaelisabeth sagde ...

Det er ikke sjovt at stå og mangle garn.
Håber det lykkes pusheren at skaffe..

Fru Knudsen sagde ...

øv, øv, det er jo det det som ikke må ske. Godt din garnpuscher vil hjælpe. Held og lykke

Uldbegavet sagde ...

Nej ved du nu hvad, det lyder da ikke rigtigt at luftfugtigheden lige skulle have angrebet alle dine nøgler. I det hele taget er forklaringen mærkelig. Hvis luftfugtigheden kan trække vægt ud af garnet, så bør der være 55 gram i alle nøgler for kundens skyld.
Jeg håber det lykkes for dig at få noget mere garn, så du kan gøre trøjen færdig.

Tineke sagde ...

Det må da rigtig nok være en mandagsudgave, at mangle så meget, træls.

Hygge-Strik sagde ...

Det lyder da lidt vildt....måske skal vi få installeret en vægt på vores iPhone så garnet kan vejes i butikken :-)