mandag, juni 10, 2013

Plagsomme kommentarer

Jeg får en del kommentarer på mine indlæg og jeg er glad for alle, dog er jeg - sikkert som en del andre - plaget af skønne indlæg på uforståelige sprog, hvor der er links til mystiske ting, som jeg ikke har prøvet at læse. 
Heldigvis har blogger den mulighed at jeg skal godkende indlæg...  det er her en stor fordel. Der kommer mange af disse som - trods mit ringe kendskab til sprog fra fjerne egne - handler om via gra mm(sæt selv ordet sammen) jeg tror jeg fjerner fem seks stykker dagligt.... Jøsses det er irriterende. Det havner på indlæg der er flere år gamle eller spammer på de nyeste...
Så derfor har jeg stadig kommentarmoderation på min blog... og der er desværre stadig nødvendigt selvom jeg gerne vil være fri...
Nå, nu er der rent bord igen, så vil jeg fortsætte med dagens gøremål inden jobbet kalder i eftermiddag.

3 kommentarer:

Uldbegavet sagde ...

Ja, men sådan er det bare. Det er da også træls, at man skal belemres med alt det L.....

Mona Elisabeth Pedersen sagde ...

hej Anette
ja en ting er, at de ikke vises på blogge,
men at de ryger i inbakken (som de gør hos mig) er direkte irriterende.
Også jeg overvejer at få den gode gamle Robot på banen igen - også selvom jeg må ulejlige jer, der gerne vil kommentere med at skrive koder igen.

Gitte sagde ...

måske kunne du blokere for anonyme kommentarer ?,jeg har også fundet under kommentarer i maskinrummet at der er noget som hedder spam,og der tror jeg man kan blokere for spam kommentarer ??