onsdag, august 10, 2016

Ups...

Tiden løber - og så går tiden jo godt....
Ihvertfald så er jeg blevet færdig med sweateren af Annette D., den er blevet god. 
Modellen hedder SJAP og er fra bogen Vinterdage.
Lækkerhedsfaktoren er god. Eneste minus er at mine overarmsmuskler er lidt store så ærmerne er en anelse for korte...så den del tænker jeg, at jeg skal have tilføjet nogle flere cm på.
Garnforbruget var beskedent - knap 550g, to tråde - en tråd Blackhill Højlandsuld  og en tråd Blackhill Alpaca - en lækker kombination.
Jeg vidste at trøjen ville blive lidt kort, så jeg øgede den med 20(!) cm, hvilket jeg ikke har fortrudt efterflg, idet den iflg opskr ville være navlekort til mig, og det er ikke lige sagen. Men de ekstra cm gør godt for sweateren.
Ellers ingen modifikationer...og dog...jeg lavede indtagninger på hver fjerde pind istedet for hver anden fire gange i bærestykket, da jeg kunne se, at den ville blive lidt lovlig tætsiddende til mine overarmsmuskler. De centimeter det gav i bærestykkets højde har gjort det godt for sweateren..den sidder rigtig godt.
En sweater jeg bliver glad for - helt sikkert...

6 kommentarer:

Fríða sagde ...

nöj, det var da en uber lækker sweater du fik dig. hvad er det for en model? du siger AD, men jeg kan slet ikke huske at have set den.
kh.fra Island
Frida

Ketty sagde ...

Den er da godt nok blevet noget lækker :-)

Hygge-Strik sagde ...

Den er godt nok blevet lækker, du er hurtig på pindene.

Mona Elisabeth Pedersen sagde ...

Det er en rigtig flot model - og jeg tror det er godt du forlængede længden. Det ville jeg også vælge. Super lækker.

Gitte sagde ...

Synes mange modeller er noget korte i det. Jeg ligger ofte til i længden.

Din sweater er blevet rigtig flot, og ser helt perfekt ud i længden.

Lene Lind sagde ...

Den er jeg også i gang med at strikke til en veninde i lammeuld og 1 tråd mohairagtigt garn. Jeg har også lagt mere til længden, for min veninde er heller ikke til "navlekort". Jeg er kommet til bærestykket og tak for tippet om at lave det lidt længere, det vil jeg tage til mig.