onsdag, marts 21, 2007

"Ugens gæst"....var kommentaren da jeg kom på arbejde idag.... men jeg har haft mange fridage de sidste par uger - og det fortsætter....men jeg nyder dem...


Her er et par billeder af tasken jeg har strikket og efterflg. valket - og der er strikket endnu en taske - efter egen idé - jeg har mønsteret på nogle blomster der skal på, men det driller - ok, det er på engelsk, men det burde ikke være nogen hindring, men jeg kan sgu'tte finde ud af det... Tænk at det kan være så svært at læse indenad....
Drengene sidder i stuen og spiller Matador - bølgerne går højt indimellem, men sjovt at høre deres argumenter for at købe og sælge ejendomme - den store (på 10) ved jo bedre end ham på 8!


Sommerferien skal i år holdes i udlandet - for første gang - vi skal til Island i 8 dage - og vi glæder os utrolig meget. Jeg var deroppe i 4 uger i maj/juni 2006 - som en del af min praktik - det var en fantastisk oplevelse. (tænk at være "alene" uden mand og børn - vasketøj, madlavning etc - men bare sig selv....) Vi skal nå at se mange steder - men også holde fri - måske en cafe-tur eller tre bliver det jo nok til.... Drengene er meget opsat på WhaleWhatching, som er en af de ting vi skal......

6 kommentarer:

nielsenstrik sagde ...

Neej en fin taske, og blomsterne dem hitter du sikkert ud af lige om lidt....
Og ferien til Island, den kan kun blive fantastisk.
Kh Jane

Anonym sagde ...

Det er en sej taske! KH Miri

Ulricha sagde ...

Hej Anette! Och ett stort tack för alla fina saker du skickat. Jag hämtade ut det idag (NHV 5, paket nr.2). Hur kunde du veta att jag var sugen på marsipan? :-) Och hur kunde du veta att jag saknat både måttband, varvräknare och stickskydd? Nu behöver jag inte sakna det längre! :-)

Och jag har verkligen få kökshanddukar, så det kunde inte ha varit bättre!

Allting var bara så jättefint! Varma vårhälsningar från ett lite gråmulet Stockholm (fast jag är glad och skiner som solen, då jag öppnat paketet från dig). Jag ska lägga ut bilder på min blogg sent ikväll.

Ha det bra! MvH Ulricha

Marianne sagde ...

Hvor er den fin den grå taske, og din islandske sweater. Hvor kan man få fat i opskriften/garnet? Du nævner at den er engelsk?

Annette sagde ...

Garnet er Alafoss Lopi og kan købes hos Garngalleriet i Ry, og er fornuftig i prisen. jeg har dog selv hjembragt mit garn fra Island. Opskriften er på engelsk men ganske enkel (jeg har lavet en oversættelse) Tasken er lavet frit efter hovedet - jeg skal nok beskrive mønstret en af dagene. ellers send mig en mail via webstrik

Anonym sagde ...

Hej Annette.

(Du sagde jeg skulle skrive en mail via Webstrik - men jeg får en fejlmeddelelse på når jeg mailer webstrik@yahoogroups.co.uk).

Jeg er den Marianne der lagde en kommentar ind vedr. din strikkede taske i slutningen af marts (vist på din blog 21. marts). Jeg har ikke glemt den!

Er det muligt at få en opskrift? Eller bare lidt retningslinier med hensyn til pindestørrelse, maske antal. Jeg går ud fra at du har strikke den som et langt stykke? Jeg bor i England, så jeg er lidt på bar bund mht. hvilket noget garn jeg skal se efter. Skal det være ret fast uldgarn. Jeg vil være glad hvis du kan give mig lidt vejledning for jeg er ret ny ud i strikningen.... Hvordan filter du den bagefter?

Det er en god blog du har!!

Med venlig hilsen
Marianne