fredag, maj 18, 2007

Overlevet...

nattevagterne har jeg - men søvn har jeg ikke fået nok af - og der vil nok gå noget tid før jeg siger ja til det igen. Ondt i halsen havde jeg i beg. af ugen - nu er forkølelsen endelig - men ikke ondt i halsen mere!!!!
Udenfor har vi dette skønne kastanietræ med røde blomster - det er et kønt træ, men det ser lidt
miserabel ud pt... og her er årsagen - at de nye skud knækker i overgangen - rigtig ærgerligt. I begyndelsen troede jeg det var fordi
drengene ramte træet med fodbolden når de spillede - men nej heldigvis for dem.


Se lige denne kønne blomst.
Jeg har nu fået en oversættelse af Vest i Lett Lopi - og er begyndt. Farverne er i hvid med grønne nuancer til bærestykket. Jeg strikker i et nr. tykkere end opskriften.
Pyramiden arbejder sig opad - det er gedigent tv-strik - og ganske uproblematisk. Jeg er meget begejstret for HF's modeller idet opskrifterne er rigtig godt gennemarbejdede - jeg har endnu ikke hørt nogen kritisere dem på samme måde som MI's....
Jeg købte blomster til migselv forleden - en skøn buket med lyserøde gerbera og roser - og den holder bare.... Drengene er ude at lege - jeg sidder her med mine "snotklude" og prøver at holde hovedet oppe. Hovedpinen er gedigen og trætheden effektiv. Søvn har jeg ikke fået nok af i den forløbne uge - jeg har kun kunnet sove til 12.30 hver dag - det er bare for lidt - Jeg har intet fået lavet af huslige ting i ugen her - hvordan vil det ikke gå hvis det var hverdag - jo der ville jo være fridage - men det er ikke nok. (kom forresten til at skrive 5 fridage i vores "Ønskebog" på arbejdet til juni måned - så hvis alt går vel, vil jeg have 2 ugers frihed...- jeg har masser af timer!!!)
Lørdag står på tur i Løveparken - Seniorservice-OmrådeNord har arr. for alle medarbejdere med familie gratis entre og grillpakke - så må vi da afsted! Det bliver ikke mange timer - for manden skal ud at flyve - HVIS det ikke blæser for meget, HVIS der ikke er for mange skyer og HVIS der er en ledig instruktør.... tiden nærmer sig - han har kun til den 15.6 - så skal han have de famøse 12 tarco-timer for at kunne forny certifikatet...der er lidt sommerfugle i maven!
Jeg sidder bare her med min meget tykke sweater, snotklude og vand i øjnene og kan næsten ikke se noget - nu vil jeg lave en kop the og fise under mit gode uldtæppe en ½ times tid....Det er koldt udenfor - det blæser ganske godt og lave skyer - så det er ikke flyve vejr, så kommer manden snart hjem! Så er der måske håb om at jeg bliver puslet om!!!! jeg trænger!

Mht. Snowdrop: Længde fra ærmegab til bort - 34cm. ½Brystv: 58cm

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tak Annette for svar, så kan jeg godt begynde på mønsterdelen nu, kan jeg se. Min måler vist 38 på nuværende tidspunkt.
Pyramiden har jeg også tænkt på at strikke, men det er blevet ved tanken indtil videre.
KH Lise

nielsenstrik sagde ...

Uha, du trænger da vist til lidt forkælelse. Håber du får det bedre inden du skal på tur ellers blir det vist lidt trælst for dig. Rigtig god bedring.
Kh Jane

Tina Olsen sagde ...

Go bedring Anette, det er da godt nattevagterne er ovre så du kan blive udvilet, det ser spændende ud med dine nye strikke projekter..
Knuser