søndag, maj 20, 2007

Rådyrkød....

er noget vi godt kan lide - min svigerfar er jæger - og skyder jævnligt rådyr (altså i sæsonerne!) og da mine svigerinder ikke er så begejstrede for kødet, ja så tager jeg gerne imod det jeg kan få - hvilket efterhånden betyder at vi har mere dyrekød i fryseren end okse- og svinekød. Vi kan stærkt anbefale at grille dyrekød! Her ses den grydefuld jeg fik her til morgen....2 gode rygge og en kølle, nyslagtet.
Familien sover - som sædvanligt -længe - jeg er ikke god til at sove længe - vågner som jeg plejer - og efter en ½times venden og drejen, er jeg simpelthen nødt til at stå op! Kan ikke holde ud at ligge ned mere...men så har jeg jo huset for mig selv. Jeg strikker som regel eller læser - bruger tiden på migselv.
Jeg er kommet langt på LettLopi vesten - mangler 2-3 cm før jeg skal begynde på mønstret på bærestykket....Jeg havde strikketøjet med i Løveparken - man kan jo sagtens strikke når man kigger på dyrene ikke? når det bare er glatstrikn. på rundpind! piece of cake!
Drengene mente at det var deres bedste tur i år - der var rigtig gode oplevelser inde hos dyrene og "madkurven" som vi fik var bestemt fantastisk! Så vi brugte kun 22kr! ialt....isen har vi tilgode til idag, hvis vi nu skulle finde på at køre en tur.
Min mand fik sig en flyvetur igår - med instruktør var han i Esbjerg - og vinden var noget hårdere end han regnede med så flyveren svingede og hoppede i luften - men han fik en god gang erfaring med hjem...har desværre ikke tid idag, hvor vejret er bedre (vindmæssigt) Jeg glæder mig til at jeg kan komme med på en tur eller to - så kan jeg få taget billeder af vort sted lidt fraoven.
Ærgerligt nok har vi ikke fået fornyet vore Legolandkort endnu, så kunne vi jo tage dertil i eftermiddag.... Vi var dog derude på åbningsdagen - der er gratis adgang for alle kl. 10.00 prc, når man følges ind med Legolandgarden - der er tusindvis af mennesker i kø og stemningen er super....det glæder vi os til hvert år...

2 kommentarer:

Tina Olsen sagde ...

Hejsa Anette..
Når kødet er tilberedt som det er, er det jo ikke værre end at gå i butikken og købe det!! - det er måske fordi de ikke kan lide det??
Lyder til i har hygget jer i løveparken ;-)

Annette sagde ...

Hej
Nej det er netop fordi de kan ikke lide det! - synd, for det er lækkert og magert kød. og ved grilning bliver det supert.
Jo, turen i Løveparken var super - jeg var dog præget af snot og hovedpine, men idag er jeg ovenpå igen...
så arbejdet kalder mandag!
Kh
Annette