lørdag, januar 30, 2010

Januar er snart slut...

og jeg har nået en del - og så alligevel ikke...
Fået hele 5 strikkearbejder færdige - nr. 5 er ikke fotodokumenteret endnu - men optællingen og opgørelse af lagerbeholdningen har jeg ikke nået.., men jeg er noget bekymret for at lagret ikke er nedbragt i det forløbne år, trods en del færdige arbejder....tværtom - så tror jeg der er kommet alt for meget til huse...
Jeg er startet på en design club ting - jeg købte i sommer noget supersoft hos Svit.dk - og farven Heather har jeg skullet tænker over anvendelse til - og det er så blevet til Salt&Peber - bundfarven bliver Heather, så har jeg Graphite (sort) som halskant og så en aubergine/mørk lyng farvet til striberne.
Supersoften blev købt på spole og siden vundet op med krydsnøgleapp. - praktisk når der skal strikkes - men ih hvor er det altså hårdt at strikke af garnet, når det er fyldt med spindeolie.... så gode råd er dyre - eller hvad man siger... Jeg vovede forsøget igår med at vaske garnet vundet i det nøgler jeg har. Lod garnet ligge i sæbevand ca 15 min og derefter skylle sæben ud i 2 hold skyllevand og derefter centrifugeres - lagt i en nylonstrømpe - og så efterflg. hængt ud i fyrrummet tæt på oliefyret - her i dag, er garnet tørt og en drøm at strikke af...
Jeg sætter billeder ind senere...
Februar er forude - og betyder nye tider på stedet her - for mig og familien... Jeg skal til at læse videre...det bliver lidt spændende... men også en udfordring med lektier og få hele logistikken i familien til at fungere... Det bliver ihvertfald svært at undvære mine friformiddage som jeg har sat stor pris på - istedet er det nu tidligt op og ud af døren... uha, det kræver noget tilvænning.

3 kommentarer:

Jane sagde ...

Jeg ønsker dig held og lykke med studiet og håber du indimellem studier og lektier også får tid til at strikke og blogge.

Mette G. sagde ...

Når jeg vasker olie ud af garn, vinder jeg det op i fed, binder en bomuldssnor lidt løst om 4 steder, putter det i en vaskepose eller et pudevår og vasker det i maskinen på 30 gr. uldvask. Det giver lidt ekstra arbejde at vinde op i fed, men jeg tror, at det tørrer nemmere på den måde.

nettie sagde ...

Fortæl fortæl, hva' ska' du til at læse og hvorhenne?