søndag, marts 21, 2010

En fornøjelig lørdag i Middelfart....

der var rigtig meget spændende at kigge på - og ham kokkemanden her måtte jeg altså eje... til en pris under 100kr, så var der ikke meget at betænke sig på, vel?
Garn blev der ikke købt så meget af - 3 ngl. Geilsk tretrådet bomuld/uld i en skøn lilla farve. Men det jeg hovedsagelig gik efter var stof - og helst noget bestemt, som jeg ikke fandt.... men der var så lidt andet der røg i poserne...og hos Irene fandt jeg en rigtig lang rundpind - hele 300cm/3½mm ...
Der var glædelige gensyn med andre webstrikkere - og nye ansigter blev der hilst på.
Der var ikke ret fyldt med mennesker, da vi - min mor og jeg - ankom ved 10-tiden, men da vi mættet af indtryk kørte hjemad ved 13-tiden, var der som sild i en tønde..
Mht. Andreas sjal, så har jeg fået "genstrikket" mønsterdelen, og er nu igang med striberne... nu burde det ikke tage vildt lang tid inden jeg er færdig... weekenden har ikke været tynget af lektielæsning, da vi i den kommende uge starter på opgaveskrivning som afslutning på modul 1...

7 kommentarer:

fru westerskov sagde ...

Kom lige forbi din side. Har vist ikke været her før, men jeg tror jeg så dig i Middelfart. Jeg er vild med din lækre hane.

Bebiane sagde ...

Fine pip-fugl du fik med dig hjem. Stoffet ser spændende ud, skal der syes flere poser?

Jane sagde ...

Sikke en herlig kok du har fået :-))
Og flotte flotte stoffer. Jeg er ret vild med det med damerne på, hvad mon der skal kreeres af det?

Inger Risengaard sagde ...

Jeg skulle da vist have kikket lidt mere på de høns, var der om fredagen. Nogle super fede stoffer du har fundet, jeg havde kun garn og opskrifter med hjem.

Annette sagde ...

Ja, hanen er smuk... han havde en kone også... men pengepungen var tom, så kun hanen kom med hjem. Der var desværre ikke noget mønster på hanen, det var nogle færdige modeller der blev købt hjem fortalte de på standen.
Stoffet skal bruges til strikkeposer, jeg har tænkt at skulle have nogle nye fede poser...

Helle : sagde ...

Hej det var rigtig hyggeligt at få hilst på dig sådan irl. Dejlige ting du har fået købt dig.

Ham kokkemand så jeg også, men da vi ikke har så stort et hus blev jeg enig med mig selv om at den måtte blive i Middelfart, men skøn er den.

Inge sagde ...

Kære Annette

Det er da vist den lilla farve jeg også købte hos Geilsk.

Lidt sjovt.

Knus
Inge