fredag, april 09, 2010

Shoppetur i Århus

Som belønning for at jeg nu havde fået aflev. opgave, og den er jo super, hvis jeg selv skal give karakter!! - så måtte jeg gerne komme med på den tur Inge havde arr. til Århus på garnbutik-sight-seeing... Vi startede ud med rundstykker og kaffe - Inge havde en lille sød gave til mig - De små skønne Rappenskralder fra Kastaniestrik -og tænk, hun sagde det ikke umiddelbart var nogen hentydning...
Mit nuværende strikketøj - en lille kort vest i det lækre Geilsk 3-trådede uld/bomuld jeg købte i Middelfart på messen fornylig... ej, det er skønt at strikke i... og farven matcher helt utroligt et sommersæt jeg har...

Jeg fik også købt Annette D.'s bog Det Er Ganske Vist, som jeg længe har ønsket mig...

5 kommentarer:

Anja's hobbyblog sagde ...

Flot shopping i Århus, og helt sikkert en hyggelig dag. Og så tillykke med at din blog er nævnt i Hendes Verden som kommer på mandag (den fik jeg nemlig med posten i dag). Hyg jer med forårssolen.
Forårshilsner fra Anja

Jane sagde ...

Skønne sager du har købt. Annette D.´s bog skulle være helt fantastisk.

Lin sagde ...

Det lyder som om du har haft en dejlig dag. Bare det at opgaven er afleveret letter lidt paa det hele ikk?? Meeeenn jeg kan se der alligevel kom lidt mere garn i kurven hihi. Man har svaert ved at naere sig ikk? Og det er saa fristende. Laekker lilla farve. Jeg glaeder mig til at se resultatet.

Bebiane sagde ...

Uha hvor I har haft jer en dejlig bytur, Inge forstår at forkæle dig :-))

Helle : sagde ...

Det lyder som om I har haft en dejlig tur til Århus. Flot vest du har gang i, glæder mig til at se den færdig, jeg er vild med lilla !