lørdag, juni 25, 2011

Sommersnotnæse...

det er da ved den søde grød noget af det mest trælse at fise rundt med.... og så på fridage, som skulle bruges mere konstruktivt....  De sidste to dage har budt på masser af Kleenex og løbenæse/øjne... lidt positivt er det da, for så er det FØR ferien.. så er det da vist også sagt.
Den yngste datteren fik igår kørekort - og hun er så glad - og mener så at nu kan det ikke gå for stærkt med at få EGEN bil i hus... ja ja, tænker jeg, hvad er der galt med den lille røde Peugeot 105 Forever som holder i gården... næ næ, den er for lille, undseelig m.m.  - billig er den forresten også... en forhandler vil ikke give mere - højest 5tusser for den... værdien er da større... Næ den lille røde er billig i drift, skal først synes om et år og starter upåklageligt.... Men stædig er den unge dame (hvorfra mon hun har det???)
Dagen idag skal gå med bagning af diverse lækre kager: muffins a la Charlotte - marengsbunde lagt sammen med flødeskum/creme-fraiche/revet æble (mums!) og så lige en kagekone....
Æg-leverandøren(naboen med de 107 høns og hanen Helge) er allerede kontaktet og kan garantere at der er mindst 30 æg klar... HIstorien om ægleverandøren er lidt morsom, først havde naboen 20 høns, ja, egentlig skulle hun slet ikke have høns... men æggene var jo gode og store... så var der lige en 40 høns der manglede et nyt hjem... og så var der lidt efter en mængde høns der manglede ditto... Helges Kællinger kaldes de... Har prøvet at fortælle naboen om Konen og Æggene, når der nu er så megen gang i æggene... men hun henviser hver gang til kassemesteren (manden)
Strik i denne uge har været minimal - kun i onsdags blev pindene rørt hos Inge... Det er nu for galt, at der ikke har været overskud og tid... men i næste uge.....såe...

3 kommentarer:

Bebiane sagde ...

Virkeligheden går nok op for den unge dame, når hun kommer til at skulle betale regninger, så kan den lille røde sikkert godt bruges :-)))
God bedring, nu kommer der snart sommervarme, så forsvinder din snotnæse som dug for solen :-))

Anonym sagde ...

Det lyder som allergi. Tag en antihistamin og noget næsespray mod allergi og se om ikke det hjælper.
Ellers god bedring :)

Lin sagde ...

Ja, er enig med Bebiane, bare lad hende se et storbilsbudget, saa skal hun nok faa kolde foedder hehe. Men hun skal da ha tillykke alligevel.
Man kan altsaa ikke strikke og pudse naese (fnis) saa strikken maa vente til den roede naese forsvinder hihi.
God kagedag.