onsdag, august 17, 2011

Sommeren er vist tilbage...

sådan her det ihvertfald virket idag.... kornet har ihvertfald stået og knitret idag på marken... og vinden har luftet, solen varmet, så nu er det vist høsttid.... manden kom næsten kun ind i gården før svigerfar ringede for at sige at nu var mejetærskeren klar...så i skrivende stund er de i fuld gang....
 Her i ferien var mindste og jeg en tur på Brørup Marked...og nogle gange kan man gøre et godt køb...det tror vi ihvertfald vi har gjort her - en Wilson ketcher - fuld funktionsdygtig og uden skrammer af betydning til den voldsomme pris a 40 kr... (i sportsbutikker koster dette mærke omkr. 1500-1900kr *gulp*)
og da drengen efterhånden har mistet lysten til både håndbold og fodbold af forskellige årsager, og ofte har talt om tennis, så har han nu haft prøvetime - og det er lige noget der falder i smag..(forresten så har vi været nødt til at investere i rigtige tennisbolde, for i løbet to dage havde han "kvadret" 8-9 billige tennisbolde til plukfisk...)

kaffen var klar til manden kom fra job, men det har han nu tilgode istedet...
Haven frister i øjeblikket med sommergulerødderne - åh de er så lækre og sprøde, så de spises med velbehag før aftensmaden... Æblerne er ikke helt modne, men hvepsne er da helt ligeglade med det... så de tager lystigt fra, så vi må ofte spise af de halvmodne æble...
disse to på billedet var dog dejlig søde og lækre...
Strikketøjet er blevet rørt meget idag, jeg har virkelig trængt til strikkehyggen... de sidste dages vagter har været præget af travlhed..
Der strikkes på Vest På fra Geilsk i Tynd Uld... dejligt strikketøj...

5 kommentarer:

FruSøglimt sagde ...

Flot strik,og rigtig flot farve. Glæder mig til at følge den. Geilsk kan bare et eller andet mht. design. Og.....den tynde uld, er bare dejlig at strikke af. God strikkelyst. Vil følge projektet.
Hilsen Anni

Bebiane sagde ...

Det vist en god ketcher du har fundet dig, Rasmus spiller også tennis og er glad for det.

Jane sagde ...

Flot strik du har på pindene.

Høsttid er bare så dejlig...husker det tydeligt fra barndommen. Dengang var det vist min favoritårstid. Jeg har altid elsket når mejetærskeren var i gang og vi børn løb, barbenede rundt på stubmarken...det gav ridser :-)
Og når halmen (ballerne) skulle køres ind, hvem sad så øverst oppe på læsset? Mig ja...det turde jeg ikke i dag he-he. Og bedst af alt...høstgildet. Det var tider dengang :-)

fru westerskov sagde ...

Den bliver du rigtig glad for. Jeg strikkede den i foråret og ser frem til bruge den efteråret igen.

Lavendel sagde ...

Sikke et godt køb! Og det går vist op og ned med den sommer...