onsdag, februar 14, 2007

Forargelse....og et dejligt gensyn


Forarget ud over alle grænser - det er jeg efter at have set TV-2 udsendelsen om "åndssvage" på institutionen i Nyborg. Det er dog i den grad mangel på respekt for andre mennesker som for mig er ganske uhørt og uacceptabel. Men nu må vi håbe at der sker noget med stedet, for det er ihvertfald ikke i orden at beboerne behandles på denne måde. Mon det har været uddannet personale? for hvis det er det har denne faggruppe ihvertfald et troværdighedsproblem.... Og vor "kære" journalist fik sig vist en på opleveren som må have gjort et gevaldigt indtryk - respekt for ham og hans arbejde. han stillede ihvertfald ganske relevante spørgsmål om hverdagen og til personalets indsats. (- tænk på scenen hvor han spørger til om nattevagten ikke kan kigge ind til beboerene om natten - det virkede som om at det var uhørt at man skulle dette.) ...Pu ha det gav helt kvalme at se udsendelsen, så jeg måtte ud at kaste op....!

Her i formiddag har jeg haft et dejligt gensyn med Linda fra Ørting ved Odder - vi gik på Sosu-skolen i Fredericia inden vi startede på SSA-uddannelsen på et naturfagskursus - og har så efterflg. haft kontakt - jeg kan stadig ærge mig over at hun ikke var med på Island - men idag har vi fået vendt verdenssituationen og knævret og hygget os. Så jeg skal snart på besøg hos Linda, der starter på nyt job på mandag....lykke til....


Mit møbius-sjal har kronede dage - ih hvor det går - og jeg kan se fidusen... det er sgu helt overvældende når man får en fed A-HA oplevelse - så tak til Solveig for hendes forklaring i mandags...

Strømperne til Pernille er nu færdige og afleveret og garnlageret nedbragt med 140g....jow jow det går fremad - (nedad)
3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hejsa.
Ej hvor jeg da glæder mig til min fødselsdag ;o)
Knus Mona..

Anonym sagde ...

Godt gået Annette. Det ser ud til at være en hurtigvoksende Møbius, du har gang i.
Solveig

Anonym sagde ...

zcyjsph
Hej......
Du får lige en krammer herfra ;-))
Det var bare så fedt at besøge dig i onsdags, det har bare varet for lang tid siden vi sidst så hinanden!! Det lader vi ikke ske igen.
Hey, den møbius kender jeg..!! Jeg er jo ikke den store hærdede strikker, og det der, forstår jeg bare NADA af.
Har været i Århus idag....skulle købe materiale til invitationerne til Emilies konfirmation. Vi fik 8 stk karton 16 kuverter 10 stk papir, lidt glitter, lidt dimser (hvis navn jeg ikke tør udtale her) og lidt sølvbånd - 300 kr. Emilie blev helt bleg og sagde: "Mor, koster det altid så meget når du handler i hobbyforretninger???" Og dertil kunne jeg jo kun sige: nej, nej og atter nej!
DU STYRER BARE FOR VILDT, ANNETTE..

Vi skrives her eller mail og måske får du en lille fræk vits på sms.
Knus Linda