onsdag, februar 28, 2007

Verdens bedste søster

må være glad idag - og det gælder både mig og min søster... Min søster fordi hun har fået en gave af mig - det fimresjal/søanemone - som jeg lige har fået færdigt. Jeg var en tur i Egtved til Fys. og på vejen hjem smed jeg en fin indpakket gave i min søsters postkasse....da hun kom hjem og pakkede ud - inden hun så at det var fra mig - udbrød den ene af hendes drenge "det har moster lavet..." og jeg er glad fordi hun bare syntes vildt godt om det - det er lige hendes stil med pang-farver og lidt anderledes....Min søster er en, som har hænderne skruet rigtig på - især når noget - for os andre umuligt - sættes sammen og så ligner en million - kender I typen.... Hun ringede her i eftermiddag og sagde tusind tak... og jeg er bare glad...
Samtidig hækler jeg på sommerfuglesjalet - det går laaaaaannnnnngsomt....men bliver færdig i aften, så skal det lige skylles op og blokkes, så må jeg jo finde et "offer" til sjalet - måske migselv?
Har kigget i kasserne hvad jeg nu skal begynde på - men det kunne jo være UFO-kurven kalder...

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hej Annette.
Hvis du har problemer, med at finde et offer til dit sommerfuglesjal, så melder jeg mig da så ganske frivilligt ;O) Skulle du få lyst til endnu en søster, som du kan give gaver, så kender du stadig min adresse.
Jeg håber snart vi skal ses igen.
Knus fra Mona..