fredag, juni 15, 2007

Føllet vokser....

og bliver frækkere og frækkere - laver rigtig mange krumspring ude på marken, til stor moro for hele familien. Pernille har redet på Limi og føllet har løbet ved siden af og været en rigtig frækkeret. Havde forleden besøg af Limi's første ejer, (som havde haft Limi fra føl (bor i Viborg)) og hun var begejstret for føllet. Tog billeder af føllet i alle stillinger, så nu har hun da lidt at arbejde med...
Uha - jeg har fridag idag, og ville egentlig gerne have sovet længe- men som så mange gange før (=læs altid) så skulle jeg jo op - børnene skulle i skole, manden kørte tidligt, en på cykel i skole, og en til læge...der er ski.... noget hele tiden. - og hvorfor skal det hele ske på een gang! Det føles af og til sådan, at alt skal ske på samme tid og næsten også sted! Så er den fridag snart omsat. Men jeg håber at få tid at strikke på Pyramiden, det går faktisk rigtig godt fremad, men jeg undrer mig - for jeg har kun 2 ngl. blå tilbage og jeg er ikke meget mere end halvvejs med forstykket. bagstykket vejer 160 g - og der var knap 250-300 g af hver farve - jeg glemte jo! at veje al garnet inden jeg startede - Jeg håber at der er nok....2 kommentarer:

Enaj sagde ...

Jeg glæder mig til at se den pyramide, så der har bare at være garn nok:-)
Kh Jane

Trine Als sagde ...

Hmm det lyder da lidt knapt med det garn... Ellers må du jo få noget mere ved designeren, hvis det altså er originalgarnet.

Og Følle er jo bare super lækker og dejlig. Og endnu ingen grå stænk i skæg eller ved øjne, kan jeg se. Det ser stadig ud til hun bliver meget mørkbrun, men om du selv sagde, kan det pludselig skifte med de skimler.