mandag, juli 02, 2007

Den blir' færdig

jeg får tilsendt garn så jeg kan afslutte Pyramiden - dejlig service fra HF! de ville ikke engang bytte det hvide ubenyttede ngl for et blåt....det skulle jeg bare beholde... - men den skal så efterflg. igennem en lettere hårdhændet tur i håndvask, så den kan sætte sig, og blive lige som jeg vil have den.
Den er ret åben i halsen - slidsen - hvad har I andre, der har strikket den, gjort for at afhjælpe det lidt? Har tænkt på at købe et smykke der kan pryde der, men det vil måske være for tungt eller strikke et bånd så den kan bindes? ja jeg ved ikke rigtig endnu hvad jeg skal.....
Er kommet til at bestille noget spændende garn hos Geilsk som har et godt tilbud lige p.t. - det kan måske bruges til et af de tidl. nævnte projekter? - ja jeg ved det ikke....men som vejret er nu, så er det strikkeagtigt og indbyder til en gang kagebagning som jeg lige har lyst til nu, så senere i eftermiddag vil her være kage og kaffe!
.... om morgenen er det surt at køre hjemmefra hvor man kan se det skønne vejr i formiddagstimerne - og når man så kommer hjem, så regner det! Ikke smart, vel!....det kan vel kaldes dårlig planlægning fra vejrgudernes side...?

2 kommentarer:

Enaj sagde ...

Hvor er det flot service af HF, og rigtig skønt at du får Pyramiden færdig. Jeg er så spændt på at se den.
Kh Jane

Tina Olsen sagde ...

Hej Annette..
Ja det er altså ikke så smart med vejret.. men mon ikke det komme igen snart det gode vejr????
Og der var du godt nok heldig med garnet..surt at have for lidt!!
Og guf med kaffe og kage - det er det vejret er til for tiden;-))