onsdag, marts 19, 2008

Hvad gør man...


Jeg var søndag på Vissenbjerg-messen - hold da op hvor var der - dels mange mennesker men også meget at kigge på, når man lige fik sig klemt gennem mængden der stod foran den stand m
an ville kigge på.....Jeg havde lokket min patchwork-ramte-mor med, hun købte ind! Jeg indkøbte, trods garnindkøbsstop, garn, som er beregnet til gave - mon det ikke er ok? Det er ikke garn, der ender i mit hus!

Det værste var at jeg mandag opdagede at jeg ikke havde min halskæde på - og jeg kunne ikke lige finde hvor jeg havde lagt den (der er kun to! muligheder) - så konklusionen er blevet at jeg har tabt den! - det er bare surt! Så hvis der er nogen i Vissenbjerg der finder denne, så er det måske min.... Jeg er bare så ærgerlig over det....hvad gør man så? bestiller en ny eller?


Strikkemæssigt er jeg ved at vende tilbage igen - har holdt min arm i ro i næsten 1½ uge - og det har hjulpet (sammen med smertestillende). Røntgenbilledet, som lægen insisterede på, viste ingenting....så det er arbejdsmæssig overbelastning!

Jeg har igår øvet lidt - fået strikket lidt - og er begyndt på SuperKarla....jeg havde ikke lige læst opskriften ordentlig igennem, så havde jeg nok ikke lige meldt mig... der strikkes jo neverkont-metode...det har jeg ikke lige så nemt ved at finde ud af - men der er jo heldigvis hjælp ved webstrikkerne!


Drengene har fået havetrampolinen tilbage igen - den har længe ligget med benene i vejret efter et par flyveture over græsplænen i noget stormvejr - den er nu svejset og benene boltet fast, så nu er den så god som ny(!) - mindstemanden mente at vi nok snart skulle have badebassinet ud også, for det er jo solskin og meget varmt! (men de sveder og har varmen når de sådan hopper! med saltoer og andre krumspring) Hvis drengene ikke får en forkølelse, så er det altså et under - de hopper i bare fødder og i t-shirts trods det er så koldt - der er jo ikke mere end et 4-6 graders varme i dagtimerne...de slæber hynder og tæpper ud, så de kan hygge!

Hvis de så ikke lige hopper, så spiller de basketball på fliserne. Der er opstillet div. stole og tønder i faretruende højder, så bolden kan spilles i kurv(tønde) af og til giver det et rabalder, når tønden falder ned! - men ih hvor går tiden dog godt for dem!...

1 kommentar:

enaj sagde ...

Hej Annette
Hvor er det ærgerligt at du har mistet dit smykke.
Jeg håber der er en der har fundet det og nu ved at det er dit.
Knus jane