lørdag, marts 15, 2008

Legoland - en leg for alle

Tusindvis af mennesker foran Legoland kl. 10 idag - åbningen af den 40. sæson...
(update: Der var iflg. avisen 10.000 gæster)
Drengene igang i den nye forlystelse (med sorte og grønne jakker)
De blev ikke så våde som mange andre
Tilskuerne har rig mulighed for at sprøjte med vand på bådene og piraterne... her prøver Ivan og ramme drengene....
Den fine borg - hvor Dragen er...
Jeg er lige kommet hjem efter 4½ time i Legoland - og drengene lod vi blive - de havde så travlt med alle aktiviterne, og de kender jo stedet som deres egen bukselomme, så vi er helt trygge ved at lade dem blive. De bliver hentet her omkr. kl. 16, så har de været i leg siden kl. 10 hvor vi ankom.
Den nye forlystelse bliver en succes - men hvis man IKKE vil være våd, så skal man IKKE prøve den, den giver bare vand!
Det første drengene ville prøve var PowerBuilder hvor de bliver svunget rundt, op, ned og alle vegne - ikke lige noget for en, der bliver søsyg af ingenting, men de elsker det! Jeg tror de stod i kø omkr. ½-3/4 time for at prøve en tur der varede max. 1 minut! - men de gad! - og det gør andre også!....
Der var mange mennesker der idag - vurdering til 8-9.000 måske - der var mennesker allevegne - som en tidlig sommerdag.... Sæsonkortet køber vi en af dagene, der var også kø på kontoret for køb af disse!... Der var jo gratis indgang, hvis man fulgtes ind med Legolandgarden kl. 10 prc. - en tradition, der ikke er officiel, men er der - og har været sådan lige siden jeg kan huske....Ringer man og spørger til det, får man ikke svar.
Jeg tror drengene sover godt i nat! - de plejer at være godt trætte efter en sådan tur med masse af aktivitet og frisk luft. Vi andre har røde kinder og trænger til kaffe og varme. De Voksne fryser og børnene sveder!

2 kommentarer:

enaj sagde ...

Det lyder som en rigtig hyggelig dag. Hvem der dog bare boede lige i nærheden!

MrsBaloui sagde ...

Vi var der også sammen med de der tusindvis af andre. Vi havde dog købt sæsonpasset hjemmefra og anede intet om gratismuligheden.

Ingen af os har tålmodighed til de lange køer, så det blev kun til kanoerne og safaribilerne. Til gengæld blev det til begge filmene og masser af tid i minibyen ;)