mandag, juni 09, 2008

Sommer....

Det må vi da vist siges at have... og i min have er denne lille fyr - ikke så tydeligt, for han smuttede lige omkring som jeg trykkede på knappen....Men vores egern er yderst fortrolig med at vi er lige i nærheden....han er her på vej mod venstre, hvor vi har en mængde hasselbuske, som han ynder at springe rundt i... Fredag havde vi fint besøg, og det var rigtig hyggeligt og fornøjeligt....og med liv og glade dage omkring os... Der blev grillet og snakket, og drukket kaffe.... lige indtil anden kande skulle laves...så var jeg løbet tør for kaffe! Pinligt!! og jeg som altid har et stort lager af alting...Så resten af aftenen var der kun Nescafé....det gik dog lige...
Lørdagen blev brugt i afslapningens tegn og klargøring til søndagen hvor vi var her....hele dagen..
Jeg er så småt begyndt at strikke igen, men det går langsomt....så strikketøjet var naturligvis med, der kom da henkastede blikke - som ligesom antydede at hun da nok kedede sig - men det gjorde jeg altså ikke! heldigvis sad jeg i skyggen. Det luftede pænt - se bare håret - Der var masser at se på og imponerende opvisning.
Mellemstesønnen skulle jo lige prøve at sidde i denne jager...prøvede også en simulator og bestod prøven!...

Disse luftakrobater, Patrulla Aguila – fra det spanske flyvevåben, må man vist godt kalde dem - kunne deres kram - hold da op! Med præcission og spændende positioner gav de en ½ times formidabel opvisning.

4 kommentarer:

enaj sagde ...

Ih hvor du hygger dig, der i skyggen med strikketøj og vind i håret;-)

Bebiane sagde ...

Åh det lader til, at i har haft en god dag. Du ser Super-sej ud i det "strikke-telt".
Næste gang, vi besøger jer, skal vi nok tage masser af kaffe med *hihi* Annette vi manglede ingenting, det var en dejlig dag hos jer.
Knus fra Bebiane

nettie sagde ...

Ja, sådan et Åbent Hus arrangement hos FLV er altid godt. Har været med til flere, men altid "på arbejde" med HJV, så har aldrig haft tid til at sætte mig ned og strikke mens jeg var der, for når jeg havde fri fra vagt, så ville jeg jo ud og se noget ;O)
kh
nettie

marianne lundholm sagde ...

det ser så skönt ut när du sitter o stickar, hoppas det går bra med dina muskler