onsdag, august 20, 2008

Godt med en fridag...

som bruges til alt muligt andet end strik - ihvertfald idag...
Teenageren lider af hjemve - men nu er lærerne på skolen blevet opmærksomme på det, for jeg kontaktede dem idag...Teenageren opsøger dem ikke selv, og hun må ikke give op, det vil hun bare fortryde...

Mindstemanden har i en ugestid haft et sår, der ikke heler, men væsker ikke væsentlig og der er børnesår på omgang i klassen, så han har lige været ved lægen. På vejen til lægen siger drengen at han har slået sin lilletå og det bløder, så det får lægen lov at kigge på også.... Konklusion: podning for "kokker..." og 1x sting da såret var ret dybt, og optapning af brækket lilletå, og folk i Vandel By ved nu hvordan drengens "indianerhyl" lyder!!! ih hvor han skreg, da hun undersøgte ham...! Drengen sidder nu her og spiser madpakken...og humøret er fint!
Der skal ses håndbold her om lidt, mens jeg udstener blommerne... jeg udstenede en spand igår og der var lige knap 3 kg i, det samme bliver der idag...og der kommer flere i weekenden. Træet der har blommerne bugner af skønne blommer. Marmeladen bliver mums - men jeg skal lige have fat i en masse glas m/låg... jeg har nemlig ikke flere.
Farfar var forbi forleden med mejetærskeren - men blev ikke helt færdig. Nu har det jo regnet i flere dage, så det var nogle dage igen inden han kommer. Kornets fugtighed var lav, så det var godt. Men halmen er sølle. Stråene er ikke særlig lange....Men vi skal jo også kun bruge det til strøelse for hestene.

Og så var det jo lige at jeg var i Vejle igår, egentlig på sydsiden af byen, så da jeg kørte hjemad, svingede bilen helt umotiveret til højre, så jeg kørte over broen og endte i Bilka!!! og her er så "høsten" Uldgarn til favørpris... 12 ngl sort og 32ng hvidt, hvor hende her skal have nogle af dem...

Jeg har planer om denne her til pigerne, den er vild smart og enkel...jeg håber de synes det samme...

4 kommentarer:

Fru Brogaard sagde ...

Åhh det stakkels barn. Nu må du huske at forkæle ham lidt ekstra, det er ikke nok at han se håndbold i tv :)

Janne sagde ...

Uha den magnetkraft kender jeg godt, det er utroligt hvordan en bil lige pludslig kan trække så meget til siden :-) men det er godt nok også billigt :-)

Mette H. sagde ...

Håber det kommer til at gå med ungerne. Sikke lækre blommer du har. Mine træer gav ingenting i år - så måske næste år.
Garn - uhmmmmmmm.

Fru Knudsen sagde ...

Den ser godt nok spændende ud, god fornøjelse! Jeg nåede desværre ikke i Bilka, men sådan en DAHLIIA kunne jeg godt tænke mig at strikke til min svigerdatter, men jeg er ikke så velbevandret ud i engelske opskrifter, måske man forsigtigt kunne forespørge om den findes på dansk og du måske ville låne mig den?