lørdag, maj 16, 2009

Nu med billeder...

Så er den fuldstændig færdig... og ligger nu efter en omgang "voldsom" håndvask og centrifugering, og tørrer i mit fyrrum. Den er bare blevet rigtig blød og lækker....sådan lidt "fluffy-agtig"
Faktaboksen siger:
Opskrift:
Radiate fra Knitty, Spring 2009 (gratis opskr.) største str.
Garn: Létt-Lopi fra Istex købt i Island (50g/100m)
Forbrug: 424gram (knap 9 ngl)
Pinde: 5 mm - brugte hurtigstrikkere.
Ændringer: Jeg har øget længden på bullen med knap 5 cm, og ærmerne er tilsvarende øget med ca 5 cm. Dertil kom jeg til at slå et par ekstra masker op under ærmerne..
Desuden har jeg undladt at strikke knaphulsrib og istedet syet lynlås i. Jeg er ikke så begejstret for knapper i trøjer - ikke til migselv ihvertfald...
Jeg kom også til at lukke 10m jævnt fordelt af da jeg skulle strikke kanten forneden, erfaringen sagde at det ellers ville kunne komme til at flane...
Bemærkninger: En meget let og enkel model at strikke, som virkelig er god fjernsynsstrik... Den er strikket oppefra og ned.
Men næste udgave, for det kommer der, bliver med nogle forkortede rækker på den øverste rygdel, da jeg synes at den er meget udringet i halsen. Desuden vil jeg strikke den et nr. mindre, da efter den er færdig, godt kunne være lidt mindre. Men udfra målene passer den fint - jep, jeg lavede faktisk en strikkeprøve og bestemte at den bare skulle passe...
Jeg har kun skullet hæfte ganske få ender - ved hvert nøgleskift, har jeg splejset enderne, og det har været ubetinget succes.
Hot Or Not: Absolut Hot Hot....


Den fine detalje med samlingen under ærmet. Ærmet strikkes frem og tilbage, og sys sammen.
Et "front-foto" bliver det ikke til, det blev ikke så godt... og jo, det regnede - derfor paraplyen...

10 kommentarer:

Jane sagde ...

For dælen da, hvor er den blevet flot. Jeg er heller ikke så meget for knapper i mine trøjer, men jeg kan ikke finde ud af at sy lynlås i (pinligt)
Regner det nede på Vejle-egnen, siden du står under paraplyen?

nynne sagde ...

Den ser vel nok flot ud - klær dig meget fint

Fríða sagde ...

flot! en rigtig klassiker i min mening. jeg er bare blevet mere bestemt på at bruge den opskrift til en tröje til min datter, og måske også min anden datter, og så måske lige også min niece!
kh.fra Island
Frida

Tineke sagde ...

Wauw, for en vinder! Den glæder jeg mig også til at lave, men øh, jeg vil nu gerne se dig sådan i front også, for at få et godt billede af trøjen!!

Anja sagde ...

Waoooow.. hvor er den flot.
den kunne godt friste til at komme på min to-do liste

Anja sagde ...

Waoooow.. hvor er den flot.
den kunne godt friste til at komme på min to-do liste

Annette sagde ...

Tusind tak for roserne.... I skal dog være obs på at den har ret pæn A-facon, så næste gang, undlader jeg at lave den sidste udtagning (der er to udtagningsomg. under ærmerne med 10 cm mellemrum) så bliver den ikke så vid.

Bebiane sagde ...

Jeps! Annette du har en succes....den er hjemme og klær dig super godt.

Fru Knudsen sagde ...

Hej Annette. Den ser super dejlig ud, lige min smag. Det er vel ikke sådan at du har en dansk oversættelse, for jeg er ikke så god ud i de der engelske

Annette sagde ...

Fru Knudsen: Den er ikke så svær at strikke efter, den engelske opskrift. Det der ofte giver forvirring er at der står så megen tekst, men halvdelen kan gøre det...og med en ordbog fra fx www.viv.dk hvor der er strikkeforkortelser, så er det ligesom at strikke efter en dansk opskr., hvor der også er mange forkortelser i. Er du i tvivl, så skriv til mig privat...
kh
Annette