fredag, november 23, 2007

Alene hjemme...

er jeg ikke helt - men sammen med de yngste. Manden er taget til svendegilde og kommer hjem - engang - lovede dog at det nok blev inden jeg skal på arbejde imorgen tidlig! - og jeg kender ham godt nok til at vide at det ikke bliver så sent.
Nå men ihvertfald skal der findes kurve frem og stilles op i en lind kreds om min strikkestol, og jeg skal sidde og gramse og føle på og vurdere på hvilket garn jeg nu skal strikke af.... og kigge i nogle af mine mapper/ringbind(og jeg har mange..) - med opskrifter....Vægelsindet....en anelse måske? hvad skal vælges - skal der vælges? kan jeg ikke fortsætte med det jeg er igang med? skal der absolut noget nyt til? Jeg kan faktisk sidde bag kasser uden at kunne se over dem i stolen? - og der er dømt film-aften - men problemet er jo også at Hausgaard kommer på den ene kanal - han er helt ubeskrivelig - han rammer 200% i hans beskrivelser af mennesker - og du føler at du kan se dem lige om hjørnet - ja, hvad skal man... ihvertfald gramse og føle lidt på indholdet i kasserne...leder også efter opskriften på kæresteluffen, som jeg lige har lagt så jeg nemt kan finde den!!!
- men hvor var det nu lige at det var nemt at finde den! - her taler vi OVERHOVEDET ikke om demens, light....Jo, jeg har talt med lægen om min glemsomhed, som indimellem er ved at tage livet af mig - men det er helt normalt forsikrer ham (med et grin) hos kvinder/mødre i min alder! Vi har jo mange ting at gøre - ja, tak det ved vi! Indimellem går jeg efter noget, og så har jeg glemt hvad jeg skal når jeg kommer køkkenet (nej, ikke lave kaffe!) så er det tilbage igen og så se om det kommer! - og det tager sgu lang tid nogengange! men jeg kan f... ikke huske det - men når jeg så tænker efter - har jeg jo haft 10-20 ting igang samtidig! så en lille svipser må der da vel være plads til! det er bare lidt øv at manden så nogen gange står og griner og spørger hvorfor jeg går frem og tilbage mellem stue og køkken? lignende en stort spørgsmålstegn der river sig i håret fordi hjernen er tom - ja, altså for det jeg gik efter!
Jeg ved ikke om der er andre der kender den situation, men det er da irriterende! Skriv ned, siger manden så, ja tak, så kan jeg jo gå med store lange ruller af papir hængende ud af lommerne med notater på - nix!
Nå tilbage til aftenens clue - alene hjemme med store garnkurve...Min søde moster er blevet mormor - og helt kulret - og jeg skal besøge hende i Rødovre først i december sammen med drengene (de rejser jo gratis med) så der må jeg bare have noget strik med - så kommer den pinlige sandhed også frem.
For længe siden fik jeg en skøn pakke tilsendt fra min moster, troede lige at det var til mig... men med garn og opskrift på en cardigan til moster.....jeg kan bare ikke komme igang med den.....den er så sej at trække op af kurven, det er som om at det hænger fast......argghhh
Nå men indkøbt snolder og sodavand til ungerne og kaffe m/sukker og flødeskum til mor her, så kan jeg vist godt klare det. Ældste barn - er i byen med veninderne - næste har lavet aftensmaden....og drengene er igang med at lave skydelyde! - gad vide hvor længe de bliver ved med det! - alt foregår næsten med skydelyde til!! en af vore gode venner(som har 3 af slagsen) sagde at det varer til de er 16-17år -..........og det lader vi så lige stå lidt!
God strikkelyst til alle i aften....

3 kommentarer:

enaj sagde ...

Hi hi nu kom jeg til at grine. Skydelyde, det er der nemlig osse her og ældste er 14! Man kan nogengange blive helt vanvittig af det.
Håber du nyder din aften blandt alle dine garner og opskrifter.

Mette G. sagde ...

Åh hvor jeg dog kender Alzheimer Light. Jeg vader også rundt - desuden er jeg rigtig god til at finde en god og meget logisk plads til ting - 5 min. efter har jeg glemt hvor de er.

Sidste efterår var vi på ferie. Inden vi tog afsted, lagde jeg mine ynglingsringe på et rigtigt godt sted - og jeg har endnu ikke fundet dem ;-(

Fríða sagde ...

hm, jeg tror rigtig mange kender den. engang skulle vi til udlandet, jeg fik köbt billetterne i god tid og lagde dem så et rigtig godt sted! jeg fandt dem et år efter vi kom hjem igen! vi fik udgivet nye billetter dagen för vi rejste.
nyd din aften, Annette!
kh.fra Island
Frida