fredag, november 30, 2007

Nattevagter og udfordringer

i samme cocktail bliver jeg ikke gode venner med - nu er de to nattevagter jeg skulle have i denne 4 ugersperiode slut - og modsat tidligere har jeg sovet rigtig godt i formiddag/middag - fik et godt råd af den udekørende nattevagt - og det virkede. Igår sov jeg ikke meget og vågnede ved mindste lyd - idag har jeg snorket som en elefant - har ikke hørt at der har været biler i gården og datteren har stået og rodet med printer nedenfor soveværelsesdøren.... Der var lidt travlt idet en beb. syntes det var "sjovt" at have blodsukker i den meget lave ende, så vi har nok "gennemhullet" beb. for målinger - men beb. og vi kom gennem natten alligevel.
Strikketøjet var fremme, men det blev kun til ganske få omgange. Så babyjakken bliver ikke færdig som antaget først på ugen, men jeg skal til Kbh mandag med toget, så der er da et par timer der...
- nu er det weekend...

2 kommentarer:

Lene Sophie sagde ...

Hej Annette.
Jeg står for at have 12-times vagter i denne weekend og jeg håber da sandelig at mine vagter bliver mere fredelige end dine. Jeg skulle gerne få strikket rigtig meget.
KH Lene Sophie

enaj sagde ...

Jep nu er det endelig weekend. Håber du får en god en af slagsen og god tur til Kbh på mandag.
Kh Jane