mandag, november 26, 2007

Babyjakken...

Den er jeg i fuld gang med - men den har jeg bestemt bliver strikket efter "ge-hør" ihvertfald som jeg lige kan huske den. Opskriftbogen har jeg stadig ikke fundet! - og den kommer som sagt nok først frem når jeg er færdig når jeg leder efter noget helt andet!. Jeg erindrer - trods det er flere år siden jeg sidst strikkede modellen - at for- og bagstykker strikkes sammen på skulderen, og hætten strikkes direkte fra ryggen og der samles masker op langs halskanten. Hætten strikkes lige op, og lukkes af ved at strikke sammen, så der ikke bliver nogen sammensyning. Jeg bruger den anden opskrift jeg fandt til grund-model -mht maskeantal m.m.
Og jeg laver et enkelt rudemønster over 16 p. - 5 m ret, 5 m perlestrik på 8 pinde og derefter 5 m perlestrik, 5 m ret på 8 pinde.
Der er kun en lille uge til at den skal være færdig - men da det er baby-str er der jo håb forude....
Dødirriterende med den bog!...Er der mon nogen der har den liggende: A-5 str. med flere strikkede babyting på for- og bagside, samt inderside. Jakken med hætten er strikket i rødt. Baggrunden på alle billeder er småsten/grus. Der er indeni opskrifter på modellerne. Hæftet er fra Hjertegarn og kostede i sin tid en flad 20'er - den er måske 10 år gammel(der står ikke årstal i).....nå men istedet for at ærge mig, må jeg jo hellere strikke videre....
Ih, hvor det plager mig!!!

2 kommentarer:

enaj sagde ...

Jeg kan godt forstå du ærgrer dig. Desværre har jeg ikke hæftet. Jeg har et andet fra hjertegarn hvor der osse er fotograferet på grus, men der er ingen babyjakke med hætte så det er ikke det hæfte du søger. Håber du når at blive færdig.

Ellen Kathrine sagde ...

Hej Annette!
Tak for din hilsen til mine strømper :-)).
Efter at have læst din efterlysning og forklaring på hvordan du selv lige designer en ny babytrøje så glæder jeg mig rigtig meget til at se det endelige resultat her på din blog... og jeg har taget knæsytrømperne i brug- fik lukket lidt for stramt af på den ene- men så glider den da ikke så let ned... skal vist lave noget med elastik i ribben og i et lækrere sokkegarn næste gang...
held og lykke med trøjen- jeg er sikker på at den bliver fin..
hilsen Ellen