tirsdag, januar 15, 2008

Energi mangles

eller er det fordi jeg er ved at være "træt" efter mange av - nok mest det sidste tror jeg. Der har været nogle spændende vagter de sidste dage - gode udfordringer....
Har her i formm. fundet garn til EZ baby jacket - og fået opskr. oversat til arbejdsbrug...det er en nem lille sag. En kollega skal være bedste til juli og har allerede fået kuller - køber ind til den lille ny...har spurgt om jeg kan strikke babystrømper evt hue....jo, jeg må lige se..
Alpakatørklædet er ved at være færdigt - det bliver ret lækkert og så er der jo brugt rester fra lagret...Vejer omkr. 60-70gr når det er færdigt. Billede følger.
Børnesår...ej, hvor jeg gider det. Var i form. ved læge med mindstemand, der har haft et sår nogle dage, der er vokset, uden skorpe og væsker med gullig materie - så den er med stor sandsynlighed god nok. Podesvar om to dage...Så han har fået indskærpet to regler: 1) ikke pille 2) hvis der pilles - vaske hænder! men det er jo svært for en pilfinger!

4 kommentarer:

nettie sagde ...

Jeps, det lyder mistænkeligt meget som børnesår. Havde selv fornøjelsen med vores den yngste på dengang 6 år sidste sommer. Dvs. lægen mente ikke at det lignede (podede ikke, så det var på "gefühl"), men gav alligevel noget salve mod børnesår. Og det hjalp altså ret hurtigt. Tror det hed Fusicort, men det indeholder binyrebarkhormon........ og det virkede.
Held og lykke med "ikke-pilleriet".
kh
nettie

enaj sagde ...

Kender godt til det med børnesår. For et par år siden blev hele familien angrebet og det endte med at vi havde børnesår i 3 mdr tilsammen og Jonas endte på pencillin da han pgr af børneeksem var så modtagelig. Han havde indtil flere børnesår i hovedet og andre steder på kroppen. Føj for en tur og lige siden har jeg været skrækslagen for at en af dem skulle få børnesår igen. Håber I hurtigt får bugt med skidtet.

Janne sagde ...

Åh det er ikke sjovt at få den slags inden for døren.... det kan altså være lidt svært at forklare børn hvad de må og ikke må. Jeg har også EZ's bog liggende og vente på at lysten lige er der :-)

Annette sagde ...

Fucicort hjemkommet fra apoteket...drengen er ikke til tbl., så håber det hjælper hurtigt.
Har ikke læste hele EZ bogen endnu, men de første sider var spændende...