torsdag, januar 17, 2008

EZ - arbejdsbilleder...

Men først lige Malene på keyboard - dybt koncentreret med vor spillelærer som er meget meget dygtig - og ikke mindst har en engels tålmodighed. Da hun i sin tid skulle opstarte på at spille søgte vi i den kommunale musikskole, men der var ingen lærer til keyboard, så fandt vi Steffen og senere fandt vi ud af at han underviste musikskolens spillelærer i keyboard, så vi føler at vi har gjort et scoop... Så er her billeder af arbejdsprojektet Feb.B.J....udtagningerne på bærestykket har jeg fået så godt som "usynlige"...mønstret er utrolig enkelt og sidder bare i fingrene ret hurtigt. Garnet er DECO Tweed et blandingsgarn (20%uld 77%acryl 3%viscose)
og sådan ser projektet ud...jeg har dog siden billedet blev taget fået samlet maskerne således at jeg nu kan strikke for- og bagstykke i et...(det blev gjort mens computeren opdaterede billederne..)
Som en streg i regningen skal jeg have en ekstra av....p.g.a. sygdom blandt kolleger...men så vil jeg gerne have fri tirsdag...der er to fødselsdage i næste uge, og der er inviteret til brunch næste lørdag...så der er lige et par "småting" der skal være færdige...
men jeg må få babytrøjen færdig i weekenden.. imorgen er planen at jeg skal dels på Brørup Marked og dels til fødselsdagskaffe hos en farbror sm.sted...

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor kan man få fat i opskriften til den søde babytrøje???
Den er godt nok nuttet, og jeg er vild forelsket i den.
KH Lise

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Jeg er igang med min tredje FBJ - og det bliver langt fra den sidste. Jeg er simpelthen vild med den. Kender du Zimmermaniacs gruppen? Der fremvises den ene EZ opskrift efter den anden.

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Oh - og faar jeg ikke lige din adresse, saa jeg har den naar jeg er parat til at sende en gave paa vandring. Du kan emaile mig paa twishart @ ntlworld.com.

Mona sagde ...

Den er bare rigtig sød,den lille trøje..Jeg har set mange af dem på Ravelry,men jeg har ikke fundet ud af,hvor opskriften er fra - Den kan jeg nemlig også godt tænke mig at lave,den er bare så sød-)