tirsdag, januar 29, 2008

Føllet og naboen har noget sammen...

ihvertfald synes vort føl at det er umådeligt spændende at opholde sig på naboens terasse og gå rundt i haven....men vi er ikke helt enige - og naboen heller ikke, selvom han synes følle er dejlig.
Så idag kommer følle ikke ud på fold! af den simple grund at den to gange igår blev fulgt hjem af naboen! Og da følle er ved at være godt 150cm høj, så er den ikke bare sådan lige at flytte rundt med.
Så manden tager fri til middag for at lave folden bedre. Der er ellers dobbelt tråd hele vejen rundt men følle er et asen, et rigtig stort asen! Står foran hegnet - går et par skridt tilbage, dukker hovedet og løber så til, så den kommer under nederste tråd - den får desværre ikke stød, så den bliver inde i indhegningen! Den er direkte beregnende! ØV. Naboen har også heste, men dem vil den ikke ind til!
Så min opgave her i form. er at få fundet et sted de har rigtig mange stolper til hegnet! nu skal de nemlig graves ned!
- godt jeg skal på arbejde! - endda en time før vanligt. Det er lidt øv, men der skal være møde, så AV må møde før ind. Kom hjem i aftes - total flad af en kæmpe hovedpine og ondt i foden - og sov forlænge i morges! Godt gået!
Så intet strik idag...desværre...

Ingen kommentarer: