lørdag, april 05, 2008

Lørdag morgen...

er nu dejlig....Solen skinner og der er blå himmel...
Idag skal der holdes fødselsdag for Daniels klassekammerater - drengen har valgt at det skal holdes i svømmehallen incl. menu, så er det da helt vildt nemt for moren her at arrangere. Han glæder sig rigtig meget. Men egentlig har han ikke tid, for han fik LegoMindstorms NXT i fødselsdagsgave... og det er legetøj! Han bygger, opfinder og udvikler....rigtig noget for en teknisk interesseret dreng. - desværre også ualmindelig dyrt!!! men på den anden side så har pigerne jo i sin tid fået hest.......Da gaven blev købt til Daniel var mindstemanden sur i flere etager og timer, for han mente at han aldrig nogensinde fik noget som helst....men den ene behøver jo ikke at få noget når den anden får! det er vores holdning her i huset.
Nå men strikkemæssigt, så sker der da lidt - SuperKarlas 10ende firkant kæmper sig igennem og er ved enden, men da jeg jo fik købt "lidt" garn forleden, så skal der lige laves lidt prøver hm hm, men den efterflg. vaskeprøve af strikkeprøven er nu fantastisk. Garnet er hårdt, stift og glat, men når det er vasket......lækker blødt, tæt og uldent! Så jeg har faktisk allerede slået op til en trøje i lutter retstrik. Et godt alternativ til SuperKarla når hun bliver for drilsom!.
Arbejdsweekenden er i fuld gang - og jeg kom lige til at tage en ekstra vagt i næste uge, så jeg får 6 dage i streg... men forventer så at få fri i weekenden 30-31maj-1.juni - hvor der er Jelling Musikfestival. Jeg har nemlig fået hjælperplanen, så jeg skal arbejde den 30 om aftenen. Den 31 skal vi dog til en 50års fødselsdag... Der kommer så mange gode navne, at det er svært at remse op, men mange skal jeg da lige lytte til. Manden gider ikke - så jeg er selv afsted. Det er nu hyggeligt! Jeg møder altid så mange søde mennesker jeg kender...
Jo - jeg fik igår pakke fra Nettie - noget lækkert Opal Strømpegarn bomuld/uld og nogle totalt fristende karameller (som jeg har gemt...for resten af familien) Tusind tak Nettie.

2 kommentarer:

nettie sagde ...

Godt du kan bruge gaven.
Go' fødselsdagsfest for knejten.
Go' weekend!
KH
nettie

Bebiane sagde ...

Ja her vil der også være et par "knægte" med misundelige blikke, bestemt en super Lego-gave.
Kram fra Bebiane