fredag, februar 08, 2008

Kunst eller hvad...

det er der jo altid delte meninger om ... i nærheden af hvor jeg bor ligger denne "kunstpark" med Robert Jacobsens skulpturer..

Det er et sted der er mange mennesker - der holder altid biler eller busser. Da jeg var forbi i onsdags var der en børnehave på visit...

Vore børn har ofte været her med børnehaven - Der er tydelige spor omkring de store skulpturer, hvor børnene har kravlet op og ned...
Jeg brugte stedet for nogle år siden til at lave billeder til mine julekort - de blev rigtig gode.

Oppe ved denne skulptur er der en fabelagtig udsigt over det stærkt kuperede terræn i Vejle Ådal - og særlig smuk i foråret og om efteråret med de gyldne farver.
Igår havde jeg besøg af Mona og som sædvanligt gik tiden alt for hurtigt - og theen blev kold til sidst, for vi havde så travlt med at strikke.
Jeg er begyndt på Laurids trøje - og er næsten færdig med mønsterborten på andet ærme - men først måtte det lige være en ommer! - for jeg ved ikke lige hvor tankerne var henne, da jeg startede - for jeg var helt oppe ved mønsterborten da jeg kom i tanke om at jeg ikke skulle starte med lyseblåt, men med mørkeblåt! surt!
Dagen idag står på indkøb og klargøring til weekenden, hvor mindstemanden holder fødselsdagsfest - jeg har bagt pizzasnegle og kage. Planen er at de også skal have pølser med brød samt frugt skåret ud i små mundrette stykker - af æble, banan, pære og kiwi. Der vil også være slikposer(som skal i fastelavnstønden). Poserne bliver ikke så store, da jeg synes at mange fødselsdage bliver det rene sukkerorgie, så børnene er helt oppe at køre. Så det bliver lidt alternativt. Sodavand får de heller ikke, men god kvalitetssaftevand.

1 kommentar:

Tina Olsen sagde ...

Hello søde Annette..
Jeg ved ikke rigtigt hvad jeg mener om kunsten!!! - men det lyder til det bliver alletiders fødselsdags fest -og jeg syntes det er alletiders at skære ned på sukkeret;-))
Go fest - og tillykke med den "lille";-)