fredag, februar 29, 2008

Strik-In - forventningens glæde -

- hold da op - hvor tiden iler, jeg synes ikke det er længe siden at jeg på gruppesiden på Webstrik inviterede til Strik-In... men jeg er klar til at modtage de strikkende kvinder indtager min stue med masser af garn i kurve/tasker/poser og sprængfyldte af gode ideer med inspiration og en hjælpsomhed som er uundværlig, for det projekt man måske lige er gået i stå med....Egentlig er der god plads i stuen, men erfaringsmæssigt kan man sagtens bruge mere - men de små rammer gør det også hyggeligt.
Som det ser ud nu, så er der 18 kvinder der glæder sig....Nogle har aldrig deltaget i et Strik-In før, andre har ikke mødt hinanden før - men jeg er sikker på at alle tager hjem fyldt med energi og glæden over at man kan mødes til et sådant arrangement og så finde ud af at der er andre der brænder ligeså meget for samme hobby som een selv!
Det er forunderligt! Givende! Fantastisk.
Jeg glæder mig!

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ja du kan tro at vi glæder os. Når man tager helt fra sjælland (øhh ja Malmø, så gar), så er man lidt småskør, ikk'??!!
KH Lise

enaj sagde ...

Jeg glæder mig også. Kan næsten ikke vente til i morgen.
Kh Jane

Navn : Lene Sophie sagde ...

Øv hvor jeg misundelig, ville rigtig gerne deltage, men sådan blev det ikke denne gang. Jeg er sikker på at I får en super eftermiddag.
KH Lene Sophie

Sus sagde ...

Det bliver rigtig godt at ses, jeg glæder mig også til at komme, og er ved at finde strik frem, det blir hyggeligt som altid.
Sus, Basselund på Vestfyn

Lene sagde ...

Må I få en forrygende dag :-)