fredag, september 21, 2007

...endelig fredag....

som snart er gået igen....
Fik handlet ind, kigget i en genbrug på stole (de var ret dyre kvaliteten taget i betragtning) betalt blomsterkrans, købt blomster (igen gerbera i lyserød og græs til), købt en stol til den mindstes værelse - og han blev glad...Fik aflev. forstørrelserne af billederne fra vores ferie på mandens arbejde, de billeder der er på kontoret er ikke lige sagen(men sikkert dyre!) - jo, vi kan sagtens tale sammen igen - jeg var bare så frustreret i mandags, at jeg ikke lige havde brug for "bøvl" og "brok".....hvem siger at vi kvinder ikke må brokke os - næ, vi skal helst bare gøre hvad der bliver sagt....! nej, sådan er det ikke her, men irritation over ændringer i arbejdsplaner - og dét at det har af konsekvenser for hele familien, var lige formeget. Nåede også til læge med ældste, da hun blev stukket af et insekt igår, og idag væsentlig hævet og rød med røde streger op ad armen, egen læge lukket, henvist til nabolæge, der var optaget i en halvtimes tid - opgav ham, prøvede en ny, opgav ham også og den tredie, den fjerde var der bid hos, passede med at ældste søn skulle til svømning i Billund, så vi klarede lige mange ting på een gang.... hvilken mor er ikke blæksprutte .....faderen sørgede så for at hente penicillin i Vejle hvor han forresten lige var....jeps det klappede fint idag!...
I aften står der strik på programmet og hygge med ældste, der er vildt optaget af at læse - yngste datter har besøg - mand og drenge er til kortspil......Jeg er kommet igang med det oversatte bladmønster, det går bare fint fremad - det strikkes i en grønlig Kauni-rest (99% tilbage) som var et fejlfarvekøb, men kan bruges fint nu... og så er der jo lige hippiekluden, der skal strikkes lidt på....er lidt bagud...
Har byttet arbejdsweekend, så jeg skal afsted i morgen og søndag. Den slags er det slut med fra 5.11 - ingen vil bytte weekend i fremtiden, så kommer man til at arbejde to weekends i træk eller nogle gange tre! det er der ingen der vil.
Fleksibiliteten bliver minimal! Hvem er det lige der bliver tabere her! - ikke personalet, vel? Det kan vi sgu ikke være bekendt!

1 kommentar:

Linda sagde ...

Pyha, sikke en hæsblæsende dag, jeg sad og blev helt stresset på dine vegne! Nogle dage kan man klare turen, andre dage slider det helt abnormt. og hvis eens mand så også lige skal give een et hak, så er det bare for meget!
Håber du får en dejlig afslappet aften med strikketøjet!
kh Linda