torsdag, september 17, 2009

Lidt færdig strik

er det da blevet til - Det Halve Minikongerige er kommet gennem fingrene - et dejligt enkelt arbejde
Faktaboksen:
Model: Det Halve Minikongerige fra Markno.
Garn: Lucca - købt ved BC garn - om det er merino ved jeg ikke- har glemt det, men blødt er det.
Forbrug: 182 g - i dobbelt garn.
Pinde: 4,5mm
Bemærkninger: Næste udgave jeg strikker bliver ikke i dobbelt garn, som denne. Der bliver den lidt for "tung"... Måler ca 45 x 125. Har ikke været blokket.
Ændringer: - ingen.
Hot or Not: Hot - og jeg håber min svigerinde synes det samme.


Ude i min have - har jeg et pæretræ med røde pærer - disse to er faldet af - og prøvesmagt... De er gode... Nu er der desværre kun to tilbage. Det specielle ved disse pærer er, at frugtkødet er rødt - normalt mere rødt end hos disse. Min far kaldte dem brændevinspærer. Jeg fik podet nogle kviste hjemmefra min forældres ejendom, inden min mor flyttede - og træet vokser nu fint i min have...

Den sidste 1½md har taget en god del af min energi.... jeg er startet på nyt job - og selvom det har været let at komme ind i funktionerne, er der alligevel mange opgaver der er anderledes end tidl. - men mange er rigtigt spændende. Det er jeg meget glad for.

I den kommende weekend står det på strik og hygge med Lene Sophie og familie - de tør vove sig til Jylland og hygge... så der er sightseeing og Legoland på programmet.
OH, så er der ikke lang tid til Strikkefestivallen i Svendborg... uha, det sværeste ved den tur er da næsten udvælgelsen af strikketøj, der skal med i kufferten... Det bliver dejligt med gensyn.

Har forresten købt endnu et kosteskaft til min gulvskrubbe - gad vide hvor længe den holder???

5 kommentarer:

Hygge-Strik sagde ...

Hvor er det blevet flot, så nåede du også i mål. Det er et meget sødt lille tørklæde og jeg har også brugt mit, som et lille skuldersjal :-))

Jane sagde ...

Sikke lækkert lille sjal. Det ser ud til at væere rigtig blødt og lækkert. Selvfølgelig synes svigerinden det er hot :-)

Merete sagde ...

Hvor er det sjal blevet flot.
Merete

Mormorstrik og Farmorsysler ❤️ sagde ...

Flot sjal i en god skulderstørrelse.

Anja sagde ...

Lækkert lille sjal.
Anja