onsdag, marts 10, 2010

He he....

om mindre end 1 døgn har jeg min egen computer.... øj, jeg glæder mig...det skal blive en sand fornøjelse. Jeg mangler virkelig en computer som arbejdsredskab til lektierne - der er meget jeg gerne vil ha skrevet ind - men også informationssøgningen er en vigtig del af studiet.
Der har været undervisningsfri dag og den er ved at blive brugt til lektielæsningen... uha, der er meget i perioder. Nogle gange har jeg den fornemmelse at lærerne tror at alle elever er singler, og helst opholder sig ved bøgerne hele døgnet - og det baseret på den mængde vi skal læse... oveni forventes det så at man også kan huske hvad man læser... den var så værre!!!

Og oveni alt dette så er der forresten også lige en konfirmation henne om hjørnet... så igår blev der kreeret indbydelser, sønnen sagde god for morens forslag (pyh...)så nu mangles der kun at blive klistret indbydelsesteksten og knægtens signatur i kortene, så kan de sendes ud... og så er der kun 999 andre ting tilbage... ej, måske 998, for han har fået valgt tøjet til selve dagen, det gik yderst smertefrit - han vidste hvad han ville have, og det matchede fint det vi forestillede os til dagen..at pengepungen så syntes det trak så voldsomt tænder ud, ja, det må vi tage med...

ups strik... ja svigersønnens hue (som ses herover neon-orange/sort) får et par omgange i ny og næ, men pæn er den da, derhenne i kurven...

3 kommentarer:

Fríða sagde ...

uha! jeg har kun respekt tilovers for jer der påtager jer studier oveni husholdning og familie, for så ikke at snakke om et helt arbejdsliv i tillæg, som mange gör for tiden. sådan noget kunne jeg aldrig holde til. måske senere når mine börn er blevet voksne og jeg kun skal tage mig af mand og katte.
kh.fra Island
Frida

Helle : sagde ...

Py ha det lyder til at være en hård tid du skal igennem, flot hue du er igang med. Jeg har jo også lige leget lidt med de neonfarver til min datter.

Hygge-Strik sagde ...

Flotte indbydelser du har lavet. Du har også meget at se til i denne tid