søndag, juni 27, 2010

Æv at sidde her...


når det er sjovere og meget skønnere at sidde i haven eller på terassen og nyde det dejlige sommervejr...
Eksamensforberedelserne trækker tænder ud.... og jeg føler mig virkelig på den... der er ikke hoved eller hale i det, for mig.... - og værst af alt... strikketøjet holder pause - alvorlig pause...men det ligger ved siden af mig....og giver tryghed!
Jeg må se om jeg overlever den kommende uge....

7 kommentarer:

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Ja, det er sejt at kommm igennem det eksamensræs - jeg er sikker på, du kommer godt igennem !!

Og ja....man kan meget mere, når bare man har sit strikketøj indenfor rækkevidde. Du kan jo prøve at tage det med til eksamen ;o)

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

PS - Glemte lige: hvor er din Ducksoup i brun med blåt dog bare flot. Det er utroligt så stor en effekt, så få pinde i en anden farve giver...

KH Tina

Fríða sagde ...

hep, hep Annette! du kan godt, det er jeg sikker på, og jeg er også sikker på det kommer at gå forrygende for dig. pöj, pöj!
kh.fra Island
Frida

Jane Birke Nielsen sagde ...

Eksamensræs er noget øv bøv, men jeg krydser fingre for at du kommer godt igennem det, hvilket jeg er sikker på du gør :-)

Hygge-Strik sagde ...

Din lille hule, ser nu hyggelig ud. Computer på den ene side, lektier i midten og strikketøjet til højre. Se det fra den postitive side, det er virkelig dette du brænder for og du kommer i mål og der bliver tid til masser af solskinstimer i fremtiden :-)

Anja's hobbyblog sagde ...

Pøj pøj til eksamen, det skal nok gå :o)

Anonym sagde ...

Hold ud Annette det betaler sig :o)