mandag, oktober 29, 2012

Intet efterår uden kreativ inspiration

- og sådan får jeg gerne på messer... ingen undtagelse i år - Kreativ Messen i Fa, som var her i den forløbne weekend mååte jeg besøge, selvom jeg havde mine betænkeligheder.
Dette fordi jeg fredag eftermiddag blev opr i hånden (karpaltunnelsyndr) og jo ikke vidste hvordan hånden ville arte sig...
Men jeg kunne sagtens komme afsted - med min mor som chauffør, da jeg ikke kan ret meget med venstre hånd alene.. (med handicappet hånd finder man ud af hvor meget man bruger sine hænder - især begge hænder...)
I hallen ved indgangen stod disse to skønne figurer....
 Jeg havde ikke gået længe før det første strik faldt i øjnene... den ses herunder. Standen fandt   jeg aldrig ud af hvem tilhørte, der var ingen kort el lign.,  - nåe ja, jeg kunne bare ha spurgt, men der var travlt.... en sød veninde har sendt mig linket til hvor den kan hittes som en gratisopskrift -og det er jo skønt - både hjælpen til at finde opskr og at den er gratis,....Tak for det.
så den kommer på to-do-listen sm med mange andre skønne ting... men det varer lidt,,,

På messen mødte jeg mange skønne kkvinder og det var dejligt at se så megen skøn strik,,, og ikke mindst inspirationen... nu kan tiden kun gå for langsom til at kunn komme igang igen,,, hvornår ved jeg ikke pt... men jeg lover Jer at tiden er lang, når man ikke kan noget med hænderne. Prøv selv at binde hø hånd op og så lav lidt i køkkenet! - eller gå i bad... det begrænser sig, skal jeg hilse og sige..
 
Men om alt er, så købte jeg ikke garn - der var nu nok af fristelser...  Men det blev til bogen 100 blomster i strik og hækling... og lidt Thildastof samt Loralie Harries stof....så har jeg lidt at sy poser af senere...

3 kommentarer:

Ellen Kathrine sagde ...

God bedring med hånden:-) benene bruger man også meget, så det er svært at undvære noget:-)

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Der var rigtig mange fine ting dernede...Og flot af dig at du slet ikke købte garn.;-)

Uldbegavet sagde ...

Uh sikke noget - rigtig god bedring.