lørdag, november 24, 2012

Kreative Tøser - et besøg værd...

 Igen i år er der i Billund Centret en kreativ messe - jeg har ikke kunnet finde ret meget på nettet om det, og omtalen i aviser har været sparsom - men vi andre, der bor her i omegnen VED det findes...Det foregår igen i år i Billund Centret - og lad det være sagt med det samme, der kommer MANGE mennesker....det er som at gå i en tønde sild... men der er masser af inspiration, ideer man sagtens selv kunne have fundet på -hvis man altså lige kom på det, juleting, nisser, gran, perler, træarbejder, keramik.. etc... alt i alt noget for alle..
Et godt råd er bare lige.... husk kontanter og så kom i god tid....
Det tager tid at se det hele..
 
Jeg skal ihvertfald forbi..  inden vi - hele familen - tager en tur i skøjtehallen i lalandia og måske en tur på skibakken.. men jeg skal nu ikke hverken skøjte eller ski...
Skøjteprinsesse bliver jeg nu aldrig - og slet ikke med denne hånd....
 
Jeg var ved lægen igår, fordi jeg havde smerter i hånden - især i tommel og langs lillefingren... konklusionen var, at jeg havde overbelastet hånden og fik udleveret denne håndledskinne - og strenge ordre om ikke at hænge tøj op, lægge ditto sammen samt mange andre  ting, der kan give overbelastning!.. Sådan, så nu kan fruen her bare lære det... hold da op, det er træls -  ikke at tænke sig om.
 
Jeg har nu bestemt mig for, at strikketøjet ikke kommer på banen før efter nytår - jeg skal ikke nyde noget, der gør, at jeg ikke kan komme til at strikke!
Forleden bestemte jeg mig så for, at jeg ville igang med at sy på min overlocker, når jeg nu ikke kunne strikke - har fået købt mig noget  lækkert sort vinterjersey og noget skønt spraglet jersy - til tunika'er - men det må nu vente også...
så de næste 14 dage vil gå med - ingenting - indtil jeg skal starte på job igen - men jeg vil nu lige forhøre mig hos lægen før jeg går igang... jeg skal ikke nyde noget, som belaster min hånd unødigt!
Jeg har lært rigeligt af den seneste uge!
God weekend til Jer alle - vi ses måske i Billund søndag formiddag...
 

8 kommentarer:

Uldbegavet sagde ...

Åh stakkels dig, jeg håber du snart er på højkant igen. Jeg håber du får en god weekend trods alt.

Jane sagde ...

Fy Annette man må altså ikke hænge vasketøj op osv når man har en skidt hånd!
Det er godt nok ærgerligt med strikkeforbud, men hellere i en kort periode end for altid....gys for en skrækkelig tanke.
God bedring og pas nu på dig selv :-)

Den gamle krage sagde ...

Jeg ved ikke rigtigt, om jeg kommer til Billund i denne omgang - men tak for beskeden.
Vi, der bor sønden for kommunegrænsen får ikke altid den slags nødvendige beskeder!
Surt!

Fru Knudsen sagde ...

Tror du det er godt for hånden med den inspiration i Billund. Jeg har desværre ikke tid til at kigge forbi

Fru Knudsen sagde ...

Jeg glemte i skyndingen at ønske dig god bedring, men det mener jeg.

Lin sagde ...

Rigtig god bedring og hyg dig med overlockeren. Godt du har en rigtig sød veninde der strikker for dig nu du ikke kan selv.

dqpage sagde ...

Uha - skrækkeligt ikke at kunne strikke så længe.
Men godt du kan finde på alternativer ;o)
- og god bedring med hånden.
hilsen Mona

Hygge-Strik sagde ...

Jeg har slet ikke ondt af dig, når du ikke vil høre, må du lære det på den hårde måde....basta. Øh...ved familien at de skal hjælpe dig?