mandag, november 23, 2009

En søndag med fart på...

dagen igår startede med at jeg skulle køre yngstemanden til håndbold, og derefter skulle konfirmanden til gudstjeneste og være hjælper.....og han skulle være i kirken 20 min før gudstj. start.... men underligt nok, var der ikke et øje, da vi kom... og da kl. blev 10 kom graveren.... øh, det starter først kl. 10.30..... Så er det lige at man bliver lidt træt i hovedet af sig selv ved ikke at ha kigget efter det rette tidspkt....Og det gjorde at min aftale med Solveig i Billund blev forsinket...
Men det gjorde ikke så meget. For det blev opvejet af den fantastiske hyggelige stemning der var på messen. Og sikke mange mennesker der kom, det var som at se sild i en tønde.... Blandt udstillerne var der bl.a. hende her, hvor jeg købte opskr. på halvhandsker m fletninger og noget meget meget lækkert blødt uldgarn... lidt længere nede stod hende her med spændende filtede ting... og hende her var der også....
Blandt udstillerne var der også hende her... som jeg havde som jordemor til mine tre yngste....hun havde nogle skønne keramikknapper som jeg bare måtte eje til et eller andet strik.. Senere på eftermiddagen måtte jeg tage på arbejde, så nu har jeg vist fortjent at holde fri idag...
Der var mange kendte ansigter der kiggede forbi Solveigs stand med hendes smukke strikkede sjaler, bluser og andre spændende småting... - og tak for godt selskab til Solveig...

6 kommentarer:

Fríða sagde ...

sikke en dag du har haft! og wow, hvor er de skönne de tre modeller der kommer frem på Else Schellerups side under Nyheder.
kh.fra Island
Frida

Hygge-Strik sagde ...

Øv...øv, surt at een skulle på arbejde, for den messe lyder meget interessant.

Helle : sagde ...

Hold da op sikke da en weekend du har haft, jeg ville ellers gerne have være på den messe men blev forhindret i det øv øv !

Anonym sagde ...

Hej Anette,
Jeg havnede på din blog, da jeg googlede efter en en, der strikker for fremmede mod betaling. Er det sådan at du har tid og overskud til det? Eller kan du henvise mig til nogen, der gøre det?
Mvh. Negina.

Annette sagde ...

Hej Negina.
Jeg må desværre skuffe dig, jeg strikker ikke for fremmede, og jeg har svært ved at henvise til andre der gør. Jeg strikker fordi det er afslappende for mig og jeg ikke har tidsfrister.
Det er så individuelt om man som strikker har tid/lyst at strikke for andre. Men henvend dig evt. i en strikkeforretning, hvor de af og til strikker modeller op til fremvisning i butikken og efterflg. salg, nogle gange kan de også henvise til en, der strikker for andre.Prismæssigt kommer det ud på et, om det er en privat strikker eller via forretning, når der bestilles strik.
mvh
Annette

Ellen Kathrine sagde ...

Kære Annette!
Sikke dejlig messetur- men fortjent ovenpå maveondet mv ;-)))
- og ja Else's nyheder ser bare lækre ud- ved du hvor man køber dem- jeg kan godt se at "Sommerfuglen" inde i Kbh. har dem- men måske der er steder på nettet også?
Knus fra mig der arbejder hjemme idag ;-)