søndag, november 29, 2009

Eyja færdig...

- og den er bare blevet super.... Pigen er super tilfreds... den sidder perfekt... og længden var helt ok, det er den korte model.
Nu er den vasket, centrifugeret, rullet og tørrer lige det sidste liggende på badeværelsesgulvet...
Faktaboksen siger:
Model: Eyja fra Lopi hæfte nr 26
Strikket i str. M, kort model.
Garn: Létt-Lopi fra Istex - købt og bestilt fra Island.
Forbrug: iflg opskr.9 ngl bundfarve, 1 ngl hvid og 2 ngl sort, men der er brugt knap 8 ngl bundfarve, ½ngl hvid og 1 ngl sort og 5 meter af 2.ngl sort.. (vægt 464g)
Ændringer: ingen - hvilket jo er lidt usædvanligt.
Bemærkninger: Jeg har gang på gang oplevet at der er beregnet rigeligt garn til Lopi-hæfternes modeller, så der kan blive til et par handsker/hue el. lign af det resterende.. - og så har den været hurtig at strikke - ca. 3½ uge... og ganske som jeg beskrev i et tidl. indlæg, så har bærestykkets mønster været så spændende at strikke at jeg ikke fik lavet en disse lørdag formiddag... jeg måtte bare strikke en omgang mere - og endnu en.... så den var færdig lørdag over middag. Endehæftning var der ikke meget af - for jeg har splejset så mange ender som muligt, og strikkehæftet hvad jeg kunne...så det tog ikke lang tid at færdigmontere den...
Hot or Not: Absolut hot.... og bruger hun den ikke, så....

- og som noget overraskende.... er jeg startet på et Revontulisjal, som jeg er halvvejs med. Desuden en kort, smart vest hvor rygstykket er mere end halvvejs færdig - "forbrydelsen II" gav glødende pinde... Billeder følger...


8 kommentarer:

christunte sagde ...

Hold op, hvor er den blevet flot! Hun må være rigtig glad.

Jane Birke Nielsen sagde ...

Den er helt vild flot og hvor ser hun smart ud i den. Selvfølgelig vil hun bruge den ellers så kommer du den i en æske og sender den til...., nåh nej den er da vist for lille til mig ;-)

Merete sagde ...

Hvor er den flot, hun var super glad for den. Farverne er da også bare helt kanon flotte.
Merete

Anja sagde ...

Hvor er den bare SUPER flot..
Sikke hurtig du har været med den.
Anja

Laila: sagde ...

Den er godt nok flot... Man bliver lige en svat misundelig...

Hygge-Strik sagde ...

Hun ser jo dejlig ud den tøs, kjolen sidder godt på hende. Flot strikket mor :-)

Gitte sagde ...

Den er blevet SÅ flot, og hvor den klæder hende!

Fríða sagde ...

flot, flot model til hende, og hvor er hun blevet voksen, en rigtig dame. du er da godt nok produktiv. og jeg er lidt misundelig på at dine börn gerne vil bruge uldent töj, det vil mine teenagere ikke.
kh.fra Island
Frida