tirsdag, oktober 07, 2008

Ikke meget strik...

er det blevet til siden sidste uge, er dog startet på lidt dominostrik. Let og småt og nemt... Arbejdsdage fra i fredags gør at jeg ikke har det vildt store overskud til at få en hel masse til side. (dovnedag lørdag og banetæller ved Svøm langt stævne i Billund søndag)
Arbejdsmæssigt er beboerne flyttet i nye boliger - hvor de og personalet skal finde sig selv og en ny døgnrytme - og dette sker ikke uden knubs og gnidninger. Uha, der er mange ting, der ikke er på plads og nogle ting er end ikke forberedt, så det tager noget energi at komme gennem vagterne. En meget væsentlig ting i forb. med en sådan flytning er information - hvordan virker telefonerne, dørene, varebestillingen, hvem gør hvad i hvilke vagter osv....men der er heldigvis løsninger på vej... Jeg tror på at det bliver rigtig godt. Min kollega og jeg er ved at finde vores rytme om aftenen, det betyder meget.
Efter iaften er der fridage i udsigt...og uge 42 har børnene skoleferie, og der jeg har så reddet mig et par feriedage...

1 kommentar:

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Næh...man kan jo ikke nå det hele. Lyder som en lidt søvndyssende tjans at være banetæller ;o)

Dit tørklæde er da blevet mere end rigtig fint !!

Det var dejligt at tale med dig til festivallen - det er nu rart at få sat ansigt på alle navnene.

KH Tina