søndag, oktober 14, 2007

Jeg har strikket...

i den forløbne uge - ikke meget, men ihvertfald så jeg er mere end halvvejs med Stikkelsbær og halvvejs med endnu en Woodland....
mindstemand spillede med hoppebold - dvs skød den op i træet her som har løvfald - og frø (også kaldet "helikoptere" her i huset) som så drysser ned.... men inden bolden sad fast, ja så sad kosten fast...og farmand måtte ryste den ned..... nu sidder bolden godt kilet fast på "øverste" etage....så nu venter vi lige på et heftigt blæsevejr, der kan få den ned igen...
Søsters børn var her lige på overnatning... drengene spillede matador (med egne regler)
Her til morgen kunne jeg ikke lige sove så længe som den resterende del af familien....og ud af vinduet kunne jeg se denne skønne morgenhimmel....det er da flot....(så er det at kommentarer om CO2-udslip ikke skal komme)
I den kommende uge har børn og mand ferie - jeg er så heldig at have trukket loddet med arbejde - nej, jeg skal have fri i uge 43, så det går....så min friweekend her er brugt med omhu....men der er kun en fridag i de næste 8 dage fra i morgen. Men har her i eftermiddag fået en barnetrøje færdig - endelig sat lynlåsen i efter den var blevet kortet af....har som sædvanlig hovedet fuld af gode ideer...og hænderne kan ikke følge med..
Nåede et smut på kongernes Jelling med drengene her i eftermiddag - der er ikke langt dertil, og drengene syntes det var flotte horn........og en meget flot lille bjørn i rav..

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det lyder som det har været hyggeligt, det er en flot himmel du har fanget.

Jane sagde ...

Flot himmelbillede du fik taget.
Hos os er ungernes bold havnet på naboens flade tag, så vi venter osse på blæsevejr;-)
Det lyder til at blive en hård arbejdsuge du skal ha, men så kakn du da i det mindste glæde dig til ferien snart står for døren.
knus Jane

Tina Olsen sagde ...

nøjj for en smuk himmel du der har fanget...
Lyder til der bliver hygget igennem hos jer... det må være skønt med en ferie lige om hjørnet;-))